ZORAN JE ODBIO RUKU SPASIOCA: Jagodinac (35) se ubio sletevši kolima u jezero!
Foto: Kurir

tragedija

ZORAN JE ODBIO RUKU SPASIOCA: Jagodinac (35) se ubio sletevši kolima u jezero!

Prema rečima očevidaca, automobil je bukvalno preleteo preko daske za skakanje na obali jezera, pored ribolovaca i kupača, i upao u jezero

Objavljeno:

Prema kazivanju meštana, Zoran je imao priliku da gazduje u svom bogatom domaćinstvu.

- Njegova majka radi u inostranstvu i Zorana je kao jedinca pomagala kupujući mu poljoprivredne mašine. Međutim, on je neke mašine prodao, a zemlju izdavao jer nije hteo da radi. Bio je zaposlen u komunalnom preduzeću u Rekovcu, ali je posao napustio zbog neredovne plate - kažu rođaci i dodaju:

- Posle nesreće Zoranova supruga je sa decom, osmogodišnjim sinčićem i godinu dana starijom ćerkicom, napustila kuću i otišla kod rođaka, što je više puta i najavljivala jer ju je Zoran pijan često tukao.

Meštani kažu da se Zoran po povratku s ratišta propio i postao agresivan.

- U dva navrata se lečio od alkoholizma. I sada je bio na lečenju, a rođaci su nam rekli da se na očajnički korak odlučio da se ne bi vratio u bolnicu, odakle je pušten na vikend. Zoran je inače ukućanima često prepričavao scene s ratišta i pretio da se ubiti iz puške ili udaviti u seoskom jezeru. Posle jedne tuče u selu oduzeta mu je puška, ali mu je za samoubistvo ostalo jezero, i to je i ostvario - kažu meštani.

(Espreso.co.rs / Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.