ZORAN JE ODBIO RUKU SPASIOCA: Jagodinac (35) se ubio sletevši kolima u jezero!
Foto: Kurir

tragedija

ZORAN JE ODBIO RUKU SPASIOCA: Jagodinac (35) se ubio sletevši kolima u jezero!

Prema rečima očevidaca, automobil je bukvalno preleteo preko daske za skakanje na obali jezera, pored ribolovaca i kupača, i upao u jezero

Objavljeno:

Zoran Jovanović (35) iz Rekovca izvršio je samoubistvo uletevši punom brzinom kolima u jezero u selu Dragovo kod Rekovca, u okolini Jagodine.

Iako su spasioci skočili u vodu i pokušali da mu pomognu, Zoran se čvrsto držao za volan dok nije potonuo sa automobilom!

Tragedija se dogodila u nedelju po podne. Prema rečima očevidaca, automobil je bukvalno preleteo preko daske za skakanje na obali jezera, pored ribolovaca i kupača, i upao u jezero.

- Mirno je sedeo za volanom dok su kola lagano tonula. Pomislili smo da se paralisao od straha, pa su neki momci skočili da mu pomognu. Spasioci su razbili zadnju šoferšajbnu na kolima i pružali ruke da ga izvuku. Svi smo bili zabezeknuti dok smo gledali kako je spasilac zagnjurio u kola i pokušao da ga izvuče, a on se grčevito držao za volan i opirao. Ne znam da li je bio pijan ili nešto drugo - ispričao je jedan od očevidaca.

Njegovi rođaci kažu da je pre odlaska na jezero kod kuće uzeo lanac i hteo da se obesi.

- Supruga ga je primetila na krovu i smogla snage da se i sama popne i otmem mu lanac. Potom je došla da nas pozove da mu pomognemo, ali je on u međuvremenu kolima izjurio iz dvorišta i otišao na jezero - kaže rođak.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.