JOŠ JEDNO STRAVIČNO NASILJE U SREMSKOJ MITROVICI: Mrtav pijan udarao glavom ženu, tukao je NASRED ULICE
Foto: PrintScreen/ YouTube/ Videoplus news agency

STRAŠNO

JOŠ JEDNO STRAVIČNO NASILJE U SREMSKOJ MITROVICI: Mrtav pijan udarao glavom ženu, tukao je NASRED ULICE

Pavle od ranije nema nikakvih krivičnih prijava

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su Pavla P. (27) zbog sumnje da je juče oko 18 časova u naselju Laćarak na ulici udario glavom u glavu nevenčanu suprugu i naneo joj lake telesne povrede.

Kako nezvanično saznaje "Blic" oni su se sporečkali u porodičnoj kući a svađa je nastavljena na ulici kada je Pavlova supruga verovatno pokušala da pobegne od njega koji je bio u teško alkoholisanom stanju sa preko 3 promila alkohola u krvi.

Pavle od ranije nema nikakvih krivičnih prijava ali kako se nezvanično saznaje postoji osnov sumnje da mu ovo nije prvi put da je napao nevenčanu suprugu.

Osumnjičenom su izrečene hitne mere o privremenom udaljenju iz stana i zabrani prilaska oštećenoj i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati u kom roku će uz krivičnu prijavu da je počinio krivično delo nasilje u porodici biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona 0800 100 600 ili 192, koji su sve vreme dostupni.

Bonus video: APSOLUTNA SIGURNOST ZA ŽENE KOJE TRPE NASILJE NE POSTOJI Advokatica savetuje: Jedino je OVO rešenje da se osećaju ZAŠTIĆENO

01:09

APSOLUTNA SIGURNOST ZA ŽENE KOJE TRPE NASILJE NE POSTOJI Advokatica savetuje: Jedino je OVO rešenje da se osećaju ZAŠTIĆENO

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.