UHAPŠEN NASILNIK IZ SREMSKE MITROVICE: Napao i UJEO bivšu ženu nasred ulice
Foto: Instagram/Sremskomitrovackiportal

STRAŠNO

UHAPŠEN NASILNIK IZ SREMSKE MITROVICE: Napao i UJEO bivšu ženu nasred ulice

Kako smo već izveštavali, on ju je prvo povukao za kosu, potom udario

Objavljeno:

Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je D. O. za kojim su intenzivno tragali od ponedeljka nakon što je mučki napao svoju bivšu nevenčanu suprugu K.M. piše"Blic".

Kako smo već izveštavali, on ju je prvo povukao za kosu, potom udario i rukom stiskao glavu o zid zgrade sremskomitrovačke bolnice ispred koje se dogodio incident a zatim je krvnički ugrizao za obraz.

Veća tragedija sprečena je brzom reakcijom Vladimira Kondića (25) koji je sa bratom prolazio tuda te je oterao nasilnika a snimak ovog incidenta osvanuo je na društvenim mrežama.

Podsetimo, muškarac koji je oterao nasilnika i na društvenoj mreži objavio snimak incidenta kaže da ne zna šta bi se desilo ženi da joj nisu pritekli u pomoć.

- Zalepio joj je glavu za zid iz sve snage i zatim ujeo za obraz. Žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska, ali policija ne reaguje na to. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa lekarskom dokumentacijom, a policija i dalje nije došla. Neki prolaznici su sve posmatrali, ne reagujući, kao da su u pozorištu - napisao je ispod snimka heroj koji je sprečio tragediju.

Uskoro opširnije.

Bonus video: APSOLUTNA SIGURNOST ZA ŽENE KOJE TRPE NASILJE NE POSTOJI Advokatica savetuje: Jedino je OVO rešenje da se osećaju ZAŠTIĆENO

01:09

APSOLUTNA SIGURNOST ZA ŽENE KOJE TRPE NASILJE NE POSTOJI Advokatica savetuje: Jedino je OVO rešenje da se osećaju ZAŠTIĆENO

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.