"ONA SE NE OSEĆA DOBRO": Poznato stanje žene koju je bivši partner pretukao, pa UGRIZAO ZA OBRAZ (VIDEO)
Foto: Instagram/Sremskomitrovackiportal

STRAŠNO

"ONA SE NE OSEĆA DOBRO": Poznato stanje žene koju je bivši partner pretukao, pa UGRIZAO ZA OBRAZ (VIDEO)

Nakon napada je pobegao, za njim se tragalo juče ceo dan nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak

Objavljeno:

Policija je uhapsila muškarca koji je juče brutalno napao svoju bivšu ženu ispred Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, počupao za kosu, a zatim, kako se navodi, krvnički ugrizao za obraz.

Nakon napada je pobegao, za njim se tragalo juče ceo dan nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak ovog napada. Sve su snimili slučajni prolaznici koji su pomogli napadnutoj ženi. Nasilnik je danas uhapšen i biće izveden pred tužioca.

Detaljnije informacije ima dopisnica Kurir TV iz Sremske Mitrovice Aleksandra Dražić sa svojom sagovornicom.

05:31

ONA SE NE OSEĆA DOBRO, NE MOŽE DA GOVORI Poznato stanje žene koju je partner pretukao, pa KRVNIČKI UGRIZAO ZA OBRAZ

- Žena koja je napadnuta nije mogla pred našu kameru jer nije bila u dobrom psihološkom stanju, tako nam je rekla njena porodica - rekla je Aleksandra Dražić, koja je pitala sagovornicu kakve posledice je pretrpela žrtva ovog nezapamćenog napada.

- Ono što je stresno u ovoj priči je napad na fizički integritet jedne osobe, koja je nemoćna da se odbrani i uzvrati. Glavne psihološke posledice je razboj velike količine anksioznosti, posttraumatskog stresnog poremećaja, depresije, straha da će se nešto slično ponoviti. Pogotovo ako je u pitanju partner gde je narušen i odnos poverenja, ljubavi. Žrtva doživljava veliku dozu stresa i potrebno joj je pružiti veliku količinu podrške i uputiti je stručnim licima i obezbediti joj sigurno okruženje - kaže psiholog Sara Ivanović.

Bonus video: APSOLUTNA SIGURNOST ZA ŽENE KOJE TRPE NASILJE NE POSTOJI Advokatica savetuje: Jedino je OVO rešenje da se osećaju ZAŠTIĆENO

01:09

APSOLUTNA SIGURNOST ZA ŽENE KOJE TRPE NASILJE NE POSTOJI Advokatica savetuje: Jedino je OVO rešenje da se osećaju ZAŠTIĆENO

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.