"NIŠTA LEPO POSLE TEBE, BRATE, NIJE DOŠLO": Potresne reči sestre Dalibora ubijenog u masakru u Mladenovcu
Uroš Blažić, Foto: Petar Aleksić/Printscreen/

TUGA

"NIŠTA LEPO POSLE TEBE, BRATE, NIJE DOŠLO": Potresne reči sestre Dalibora ubijenog u masakru u Mladenovcu

Na društvenim mrežama su se pojavila potresna poruka Zorice Panić, majke Milana (22) i Kristine Panić (19), koje je usmrtio Uroš Blažić

Objavljeno:

Tri je meseca prošlo od nezapamćenog masakra u Mladenovcu koji je Srbiju zavio u crno. Porodice ubijenih pate i u bolu i tuzi se i dalje opraštaju od svojih najmilijih.

Na društvenim mrežama su se pojavila potresna poruka Zorice Panić, majke Milana (22) i Kristine Panić (19), koje je usmrtio Uroš Blažić, zajedno sa još sedmoro ljudi u Duboni i Malom Orašju.

- Tri meseca otkako je monstrum uzeo moj ponos, moje duše, moju sreću. Ministarstvo unutrašnjih poslova, nemojte da zaboravite da ubice moraju biti kažnjene - napisala je na Fejsbuku Zorica Panić.

1 / 5 Foto: Petar Aleksić

Pored toga, majka je objavila i snimak sa Milanovog polaganja zakletve prilikom stupanja na dužnost u Ministarstvo unutrašnjih poslova, gde je bio zaposlen.

Pored nje, na mrežama se oglasila i sestra ubijenog Dalibora Todorića (25) iz Dubone.

- Tri meseca i ništa lepo posle tebe, brate, nije došlo. Ništa neće ni doći. Otišla je sva lepota, ljubav i toplina. Otišlo je sve sa tobom. Sve je prazno. Sad je samo prisutna tuga i tišina - stoji u njenoj objavi.

Podsećamo, Blažić je krvavi pir započeo u selu Malo Orašje koje pripada smederevskoj opštini. Tamo se oko 23 časa nalazila grupa mladih koji su sedeli oko logorske vatre na pikniku. On je, kako se sumnja, iz automatske puške i pištolja ubio Marka M. (18), Aleksandra M. (18), N.M. (15), Lazara M. (20), Nemanju S. (21) i Petra M. (20) koji je kasnije podlegao povredama.

Blažić je nakon pucnjave u Malom Orašju seo u automobil i krenuo u selu Dubona koje se nalazi desetak kilometra južno od Orašja. Tamo je ubio policajca Milana (22), njegovu sestru Kristinu P. (19) i njihovog prijatelja Dalibora T. (25).

Bonus video:

01:25

Mladenovac 1

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.