ANĐELA JE JEDVA PREŽIVELA MASAKR U MLADENOVCU: Monstrum joj je UBIO momka, a evo u kakvom je ona STANJU
A.S., Foto: PrintScreen/ Društvene mreže

masakr u mladenovcu

ANĐELA JE JEDVA PREŽIVELA MASAKR U MLADENOVCU: Monstrum joj je UBIO momka, a evo u kakvom je ona STANJU

Monstrum iz Mladenovca je A.S. upucao dva puta u glavu, imala je sedam operacija i još uvek se bori

Objavljeno:

A.S. iz Malog Orašja kod Smedereva koja je teško povređena u maskaru koji je pre tačno tri meseca počinio pomahnitali U. B. (21) iz Dubone oseća se bolje nakon sedam operacija kojima je mora da se podvrgne nakon što je u rafalnoj paljbi pogođena sa dva metka u glavu.

U. B. je, podsetimo, tog 4. maja došao u Malo Orašje zaustavio se kod spomenika i počeo da rešeta u omaldinu koja se tu okupila. Ispalio je u njih na desetine hitaca iz "kalašnjikova", a zatim ih je overavao, a u toj pucnjavi nastradalo je pet mladića. Svoj krvavi pir U. B. nastavio je kod škole u rodnoj Dubini gde je ubio njih troje, a nekoliko njih ranio. Posle krvoprolića je pobegao tako što je oteo taksi u kom je bila putnica, a nađen je sutradan u kokošinjcu svog ujaka nadomak Kragujevca.

A. S.
A. S.foto: PrintScreen/ Društvene mreže

Mirjana Stevanović, majka nastradalog Nemanje koji je više od godinu dana bio u emotivnoj vezi sa teško povređenom Anđelom kaže da je ona povrede zadobila u selu Dubona gde je bila sa svojim prijateljima. "Anđela je sada dobro, dete je imalo sedam operacija i nadamo se da će njeno stanje biti dobro. Počela je pomalo da hoda, ali se i dalje nalazi u bolnici u Beogradu. Već tri meseca", kaže ona i dodaje:

"Moja Teodora, moja ćerka koja je kobne večeri takođe bila napolju, srećom je izbegla tragediju. Pucao je i na nju, ali je ona uspela da pobegne.

"Nema leka, nema utehe i nema nade da vreme leči ovu ranu. Moj Nemanja je pogođen sa šest metaka, bio je živ skoro dva sata, pričao je sa ocem i sa mnom, a onda smo u toj čekaonici u smederevskoj bolnici, gde je sekund bio kao godina izašli ujutru kao roditelji koji su izgubili dete", rekla je neutešna majka:

"Svaki dan se pitam zašto je neko bez razloga pobio našu decu. Ne mogu da shvatim da neko u 21. veku može da vam ubije dete bez ikakvog razloga. Ta deca su se samo veselila, pa pozvala su ga čak i da im se pridruži. Kako neko može da vam oduzme dete, a da nema povoda, onog zašto, zbog čega?"

Bonus video:

02:36

REKONSTRUKCIJA MASAKRA U MLADENOVCU! Novinar Kurir TV na mestu nezapamćenog krvavog pira u kom je stradalo OSMORO MLADIH LJUDI

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.