OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE KOZE ŠOKIRAO NA SASLUŠANJU: Sramna odbrana zlostavljača iz Mislođina
N.J. koji je silovao kozu, Foto: Printscreen/Facebook

užasno

OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE KOZE ŠOKIRAO NA SASLUŠANJU: Sramna odbrana zlostavljača iz Mislođina

Do zlostavljanja životinje je došlo, kako se navodi, kada je on otišao kod jedne osobe da kupi trimer

Objavljeno: 14:42h

N. J., koji je osumnjičen za zlostavljanje i seksualno napastvovanje koze u Mislođinu, saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu. Određen mu je pritvor 30 dana po sve tri tačke, zbog opasnosti da će uticati na svedoke, ponoviti krivično delo i pobeći.

Kako se nezvanično saznaje, on se branio time da je bio pod dejstvom "susptanci" i da nije znao šta da radi, te se pretpostavlja da će biti veštačen.

"Bio sam pijan, pod dejstvom supstanci. Nisam znao šta radim, šalio sam se... Ne mogu da verujem da sam opštio sa kozom. Kajem se, mnogo mi je žao što sam to uradio", rekao je on između ostalog.

Kako se takođe saznaje, on je oženjen, ima dvoje dece starosti 2 i 3 godine.

Radi kao najamni radnik u jednoj firmi i tamo je uhapšen, nakon što su nadležni pozvali njegovog poslodavca.

Do zlostavljanja životinje je došlo, kako se dalje navodi, kada je on otišao kod jedne osobe da kupi trimer. Međutim, taj čovek nije imao da mu ga proda, ali mu je ponudio kozu. On je, kako se dalje navodi, "tražio da proba kozu".

Osoba koja je vlasnik koze je maloletna, živi od uzgoja stoke i nije znala, niti je učestvovala u ovom zlostavljanju. Maloletnik je saslušan i pušten jer je utvrđeno da nije povezan sa zlostavljanjem.

Bonus video: DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

03:53

DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.