UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE SILOVAO KOZU U MISLOĐINU! Policija ga tražila tri dana zbog BIZARNOG SNIMKA
Foto: Printscreen/Facebook

DOLIJAO

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE SILOVAO KOZU U MISLOĐINU! Policija ga tražila tri dana zbog BIZARNOG SNIMKA

Na snimku se jasno vidi kako muškarac drži kozu za rogove

Objavljeno: 11:53h

N. J., koji je osumnjičen za zlostavljanje i seksualno napastvovanje koze u Mislođinu, uhapšen je danas u okolini Umke, potvrđeno je.

Određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Policija u Mislođinu je bila tri dana u poteri za muškarcem koji je, kako se vidi na stravičnom snimku koji je objavljen na Tviter nalogu pokreta Levijatan, a koji zbog visoko uznemirujućeg sadržaja nećemo objaviti, silovao kozu.

Na snimku se jasno vidi kako muškarac drži kozu za rogove i siluje dok ga drugi, koji snima, bodri, navija i smeje se dok nemoćna životinja pokušava da se odbrani.

Tim povodom kontaktirali smo Pavla Bihalija, predsednika pokreta "Levijatan" i "Srpsko-ruskog pokreta", koji je objavio ovaj stravičan snimak.

konferencija, Dušan Marković, Pavle Bihali
foto: Emilija Jovanović, Espreso

"Moram da napomenem da lice koje je snimalo nije dostavilo snimak, nego je reč o trećoj osobi čiji identitet nećemo otkrivati, nikad ne otkrivamo, da bi nam ljudi slali i dalje. Zamislite da ovaj bolesnik ostane na slobodi, da sledeće bude žena ili dete! On mora da dobije adekvatnu kaznu. To je bolestan i lud čovek, ako ne mogu da ga zadrže u zatvoru, neka ide u psihijatrijsku ustanovu. Napolju ne sme da bude! Takav bolesnik ne sme da šeta među normalnim svetom! Na žalost samo što kod nas kada su životinje u pitanju u tužilaštvu na to gledaju paušalno, saslušaće ga i pustiće da se brani sa slobode. A to je strašno... Mora da odgovara, ako ne vežete pojas, kazna 5.000 dinara, ako vam nađu drogu 3 godine, koliko je za ovo?!", kaže Bihali.

Vlasnik koze i snimatelj privedeni, pa pušteni na slobodu

Privedena su dvojica muškaraca - vlasnik koze i čovek koji je snimao ceo događaj, ali su pušteni na slobodu, rekao je Bihali i dodao:

Oni će međusobno da se dogovaraju i od te priče neće biti ništa, jer se oni druže, dodao je.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.