OVO JE PACIJENT KOJI JE PREMINUO POSLE TRETMANA KOD KIROPRAKTIČARA: Nije mu bilo spasa, ZAVRŠIO JE KAO BILJKA! FOTO
Preminuli pacijent, Foto: Kurir

TRAGEDIJA

OVO JE PACIJENT KOJI JE PREMINUO POSLE TRETMANA KOD KIROPRAKTIČARA: Nije mu bilo spasa, ZAVRŠIO JE KAO BILJKA! FOTO

Đurić je 24. marta ove godine je otišao u "Balans mediku" da mu nameštaju pršljen "atlas", ali je već u 16.40 sati iz te privatne klinike kolima Hitne pomoći prebačen na Institut za ortopediju na Banjici

Objavljeno: 13:20h

Milan Đurić, koji je preminuo nakon tri meseca provedenih u komi pošto mu je kiropraktičar slomio vratni pršljen tokom tretmana, biće sahranjen 15. jula na Novom bežanijskom groblju, objavila je porodica.

Kako piše na umrlici, ožalošćeni su majka, brat, rodbina i prijatelji.

Podsetimo, Đurić je 24. marta ove godine je otišao u "Balans mediku" da mu nameštaju pršljen "atlas", ali je već u 16.40 sati iz te privatne klinike kolima Hitne pomoći prebačen na Institut za ortopediju na Banjici.

Odmah po hitnom prijemu smešten je u jedinicu intenzivne nege ovog instituta. Lekari su mogli samo da konstatuju prelom kičme, usled koje je čovek i ostao nepokretan a takav je stigao u Institut. Uveden je u veštačku komu, preminuo je u subotu 9. jula na Institutu za ortopediju. Više javno tužilaštvo u Beogradu je dalo nalog da se obavi obdukcija.

1 / 5 Foto: Kurir /J.M.

Tretman je obavio prof. dr Slaviša Đurđević, koji je u medijima je predstavljen kao "svetski priznati stručnjak za nameštanje atlasa".

Dr Slaviša Đurđević
Dr Slaviša Đurđevićfoto: Printscreen/TVPrva

Dr Đurđević se na sajtu ove klinike hvali da je tretman bezopasan i da traje desetak minuta.

Nijednog momenta, nažalost, nije se pokazalo da je moguć pokušaj buđenja Đurića iz kome.

- Bukvalno tri i po meseca čovek je vegetirao kao biljka. Lekari su davali sve od sebe da mu spasu život, ali, nažalost, mogli su samo da ga održavaju u životu, svesni da će verovatno i tome doći kraj, jer je Đurić praktično umirući pacijent. Upravo zato su omogućili porodici, odnosno majci i bratu Đurić, da ga nekoliko puta bukvalno na trenutak vide. Ništa više nije moglo da se uradi za ovog čoveka, pa su doktori pokazali humanu stranu i dozvolili porodici da ga bar vidi dok je živ - priča izvor za Kurir.

Bonus video:

04:41

RODITELJI MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA IBARSKOJ: Nismo znali da je taj čovek preminuo, Miloš je utrčao u kuću pocepan

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.