SVETLANA PRODAJE IMANJE ZA "DŽ": Kuća ima 75 kvadrata, GARAŽU i RADIONICU na 3 ARA! Kroz PLAC prolazi i POTOK
Selo, Foto: Printscreen/Twiiter/ianbremmer

oglas za kuću

SVETLANA PRODAJE IMANJE ZA "DŽ": Kuća ima 75 kvadrata, GARAŽU i RADIONICU na 3 ARA! Kroz PLAC prolazi i POTOK

Zainteresovanost za prodaju nekretnina na sleu posebno je veća od kako je najavljen nova pomoć države pri kupovini seoskih kuća

Objavljeno:

Kuću u Resavici od 75 kvadrata, zajedno sa garažom, vešerajem, radionicom, špajzom i natkrivenom šupom, na 3 ari placa, Svetlana je oglasila na prodaju za samo 19.000 evra.

Kako ona ističe u oglasu na jednoj grupi na Fejsbuku za prodaju jeftinih kuća, voda i kanalizacija u kući su gradske, a kuća je priključena i na centralno grejanje.

- Kroz dvorište protiče potok koji je ozidan i sa malim drvenim mostićem. Resavica je malo mirno rudarsko mesto, okruženo šumama i prirodom. U naselju postoji osnovna škola, pošta,ambulanta, benzinska pumpa, prodavnice, pekara..... U krugu od 15 kilometara su i manastiri Manasija i Ravanica, Lisine, Sisevac, vodopad Prskalo, Muzej Uglarstva, napisala je vlasnica.

Kuća na prodaju
Kuća na prodajufoto: FACEBOOK / SCREENSHOT

Za kupovinu jeftine kuće na selu imate i pomoć države

Zainteresovanost za prodaju nekretnina na sleu posebno je veća od kako je najavljen nova pomoć države pri kupovini seoskih kuća. Kako je "Blic Biznis" prvi izvestio, država ponovo za kupovinu kuća na selu daje 10.000 evra.

Za dodelu seoskih kuća sa okućnicom mogu da konkurišu punoletni državljani Srbije (pojedinci, samohrani roditelji, bračni parovi i vanbračni partneri) mlađi od 45 godina koji imaju neprekidno prijavljeno boravište najmanje tri godine na teritoriji Republike Srbije. Bitno je da ne poseduju nepokretnost (osim poljoprivrednog zemljišta), kao i da nisu otuđili nepokretnost u prethodnih pet godina, rekao je tom prilikom za "Blic Biznis" resorni ministar Milan Krkobabić.

Bonus video:

03:28

NAPUSTILA BEOGRAD SA MALIM DETETOM I OTIŠLA NA SELO: Život sa njim u gradu nije opcija, ali i ovde je teško EVO OD ČEGA ŽIVE

(Espreso/ Blic Biznis, Nikola Vojnović/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.