NINA PRODAJE KUĆU OD 45 KVADRATA, PLUS POMOĆNI OBJEKAT I PLAC OD 11 ARI ZA SMEŠNE PARE! Možete ODMAH da se uselite
Prodaja kuća na selu, Foto: Zorana Jevtić

prodaja seoskih kuća

NINA PRODAJE KUĆU OD 45 KVADRATA, PLUS POMOĆNI OBJEKAT I PLAC OD 11 ARI ZA SMEŠNE PARE! Možete ODMAH da se uselite

Na jednoj Facebook grupi osvanuo je oglas za prodaju kuće u selu blizu Čačka za 18.000 evra

Objavljeno:

Kuću od 45 kvadrata sa pomoćnim objektom od 16 kvadrata zajedno sa placem od 11 ari na kojem se nalazi mali voćnjak, Nina prodaje za samo 18.000 evra.

Oglas je objavila na jednoj Facebook grupi za prodaju jeftinih nekretnina. Kako je napisala u opisu oglasa, ovo seosko imanje nalazi se na samo 3,5 kilometra od centra Čačka.

Kada bi uzeli i podelili oglašenu cenu samo sa površinom objekata koji se prodaju ispada da vas kvadrat izađe oko 295 evra, a 11 ari placa gratis. Praktično zajedno sa površinom placa kvadrat vas izađe nešto više od 15 evra!

Takođe, Nina u oglasu navodi da je kuća legalizovana i ima sve papire, kao i da su priključci za struju i vodu uredno urađeni.

Kako se može primetiti ova jeftina kuća u svom dvorištu ima i mali voćnjak a dvorište je dovoljno veliko da se u njega smesti i jedna bašta.

Za kupovinu jeftine kuće na selu imate i pomoć države

Zainteresovanost za prodaju nekretnina na sleu posebno je veća od kako je najavljen nova pomoć države pri kupovini seoskih kuća. A država ponovo za kupovinu kuća na selu daje 10.000 evra.

Selo
Selofoto: PrintScreen/ YouTube/ Avaz TV

Za dodelu seoskih kuća sa okućnicom mogu da konkurišu punoletni državljani Srbije (pojedinci, samohrani roditelji, bračni parovi i vanbračni partneri) mlađi od 45 godina koji imaju neprekidno prijavljeno boravište najmanje tri godine na teritoriji Republike Srbije. Bitno je da ne poseduju nepokretnost (osim poljoprivrednog zemljišta), kao i da nisu otuđili nepokretnost u prethodnih pet godina, rekao je tom prilikom za resorni ministar Milan Krkobabić.

Bonus video:

02:10

U OVOM SRPSKOM SELU LEŽI CELA ISTORIJA BALKANA: Kroz njega su prošli Kelti, Rimljani, Turci, Huni, Austrougari i Nemci!

(Espreso / BlicBiznis / Nikola Vojnović / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.