3 SPAVAĆE SOBE, VOĆNJAK... Prodaje se ODMAH USELJIVA kuća za 8.500 evra, budućim vlasnicima OSTAJE SAMO OVO! (FOTO)
Kuća na selu, Foto: Printscreen/svenekretnine

cena šok

3 SPAVAĆE SOBE, VOĆNJAK... Prodaje se ODMAH USELJIVA kuća za 8.500 evra, budućim vlasnicima OSTAJE SAMO OVO! (FOTO)

Površina kuće je 150 metara kvadratnih i nalazi se na skoro 8 ari placa

Objavljeno:

Malo detaljnijim istraživanjem srpskih gradova i ruralnih mesta, shvatićete da ima pregršt lepih kuća na prodaju - čak vrlo povoljnih, ali da, naravno, ima i onih koje nisu u dobrom stanju, a neretko su precenjene.

Interesovanje za kućama na selu posebno je povrćano kada je Ministarstvo za brigu o selu objavio prvi konkurs o dodeli bespovratnih sredstava. Od tada se konkurs redovno objavljuje, a interesovanje ne manjka.

Selo
Selofoto: Nemanja Nikolić

Oglasi o prodaji kćča na selu se mogu pronaći i na društvenim mrežama, tako mo pronašli seoska kuću u Mačevcu koja se prodaje za 8.500 evra. U pitanju je selo između Jagodine i Svilajnca.

Površina kuće je 150 metara kvadratnih i nalazi se na skoro 8 ari placa.

U opisu oglasa valansik je naveo:

"Sastoji se od prizemnog dela u kome se nalazi dnevni boravak , kuhinja i kupatilo. Na prvom spratu su tri sobe i zastakljena terasa. U skorije vreme je zamenjena stolarija ,postavljena je nova PVC ne delu objekta . U nastavku kuće na većem prostranom placu od 7.76 ari se nalazi pomoćni objekat od 50 m2, staja za pšenicu i kukuruz i suturenski deo sa tri prostorije za odlaganje zimnice. U nastavku placa je voćnak. Plac ima prilaz sa dve ulice. Kuća ima struju, bunarsku vodu bez hidrofora. Budućim vlasnicima ostaje mogućnost legalizacije kuće po potrebi. Kuća dugo nije useljivana, pa zahteva generalno sredjivanje, ali poseduje sve potrebne uslove za život.

Pogledajte kako izgleda:

1 / 10 Foto: Printscreen/svenekretnine

Bonus video:

03:28

NAPUSTILA BEOGRAD SA MALIM DETETOM I OTIŠLA NA SELO: Život sa njim u gradu nije opcija, ali i ovde je teško EVO OD ČEGA ŽIVE

(Espreso / J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.