STIGLO JE NAJHITNIJE UPOZORENJE IZ PIO FONDA: Penzioneri, ovo je JAKO VAŽNO!
PIO fond, Foto: Beta / Dragan Gojić

PIO FOND

STIGLO JE NAJHITNIJE UPOZORENJE IZ PIO FONDA: Penzioneri, ovo je JAKO VAŽNO!

Upozoravamo penzionere da ovaj letak nema bilo kakve veze sa Penzionerskom karticom Fonda PIO

Objavljeno:

PIO Fond već je obavestio svoje korisnike da prevaranti pokušavaju da lažne letke sa navodnim popustima, koje dele penzionerima, predstave kao nešto što je povezano sa Penzionerskom karticom koje se upravo dele i čija je primena počela 1. oktobra.

Kako Fond upozorava, oni su se sada čak drznuli da svoj lažni materijal nameću penzionerima ispre filijala Fonda, dok čekaju red da preuzmu svoje penzionerske kartice, a sve to upravo koristeći njenu popularnost.

Koristeći popularnost Penzionerske kartice Fonda PIO i veliku zainteresovanost penzionera da ih što pre preuzmu, neki autsajderi pokušavaju da, podmetanjem letaka za svoje „poluproizvode“, navedu korisnike da prihvate njihovu ponudu za obezbeđivanje popusta, ali uz prethodnu uplatu članarine i izmirivanje još nekih troškova.

1 / 6 Foto: Nebojša Mandić

Upozoravamo penzionere da ovaj letak nema bilo kakve veze sa Penzionerskom karticom Fonda PIO i da ne nasedaju na pokušaj prevare koji im se nudi i koji će im, što je jedino sigurno, obezbediti trošak, a da se ne zna ko stoji iz svega.

Molimo naše korisnike da budu oprezni i da zanemare letke koje im, nepoznata lica, na volšeban način dele ispred filijala i ispostava Fonda PIO, pokušavajući da predstave da je to povezano sa Penzionerskom karticom.

Bonus video:

01:48

ZBOG ČEGA PENZIONERI I DALJE RADE I TO NAJTEŽE POSLOVE?

(Espreso / Penzionisani)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.