Opet je LOTO izvlačenje izazvalo pažnju, a Lutrija odgovara na optužbe o NEREGULARNOSTI! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

sumnjivo ili ne?

Opet je LOTO izvlačenje izazvalo pažnju, a Lutrija odgovara na optužbe o NEREGULARNOSTI! (FOTO)

Iz Lutrije apeluju na sve medije koji su izneli lažne optužbe na račun DLS, da uz izvinjenje javnosti i građanima na iznošenju neistina, demantuju lažne vesti i prekinu sa hajkom koju vode protiv uspešne kompanije kakva je ona danas
Objavljeno:

Ovakva situacija se, dodaju, dešava u gotovo svakom kolu što se takođe može videti pregledom snimaka sa prethodnih izvačenja, a pauza do koje je došlo se desila jer je računar koji daje izlaz grafike blokirao, pa je morao da bude restartovan.

foto: Nebojša Mandić

- Ovo je situacija koja se dešavala i ranije, jer je prenos izvlačenja uživo, a ovakve stvari dešavaju se i u drugim emisijama koje se emituju uživo. U svakom slučaju, na snimku se jasno vidi da su u svakom prikazu rezultati bili tačni - navode u Lutriji.

Hajka na DLS

Simptomatično je, kažu, da se ponavlja hajka na DLS i otpočinje "lov na veštice" prepoznatljivim malicioznim spinovanjem, kojim se "od muve pravi slon" i to baš u trenutku kada Lutrija konačno posluje pozitivno, navodeći da je dobit DLS za prvih deset meseci 2016. najveća je od njenog osnivanja.

Dodaju da se hajka ponavlja u trenutku kada je rezultat poslovanja na nivou najuspešnijih poslovnih godina od osnivanja, kada je konačno otpočelo poslovanje preko interneta, napravljen lutrijski softver koji je zamenio godinama preplaćivani softver hrvatske kompanije "Nirvana" i uveden red u javnim nabavkama i troškovi poslovanja drastično smanjeni.

Iz DLS pitaju kome to nije u interesu da srpska lutrija posluje uspešno i da koristeći svoje sopstvene resurse razvija svoj lutrijski softver i hardver.

Iz Lutrije apeluju na sve medije koji su izneli lažne optužbe na račun DLS, da uz izvinjenje javnosti i gradjanima na iznošenju neistina, demantuju lažne vesti i prekinu sa hajkom koju vode protiv uspešne kompanije kakva je ona danas.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.