Opet je LOTO izvlačenje izazvalo pažnju, a Lutrija odgovara na optužbe o NEREGULARNOSTI! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

sumnjivo ili ne?

Opet je LOTO izvlačenje izazvalo pažnju, a Lutrija odgovara na optužbe o NEREGULARNOSTI! (FOTO)

Iz Lutrije apeluju na sve medije koji su izneli lažne optužbe na račun DLS, da uz izvinjenje javnosti i građanima na iznošenju neistina, demantuju lažne vesti i prekinu sa hajkom koju vode protiv uspešne kompanije kakva je ona danas
Objavljeno:

Državna lutrija Srbije odbacila je danas tvrdnje pojedinih medija da se u izvlačenju u 91. kolu igre na sreću Loto naknadno pojavio još jedan listić sa šest pogodaka, i saopštila da će protiv medija koji su obmanuli javnost preduzeti sve mere pravne zaštite.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Iznošenje neistina o neregularnosti igara na sreću na osnovu paušalnih ocena nekompetentnih novinara nanosi štetu ne samo DLS, već i budžetu Srbije, a samim tim i svim građanima - navodi se u saopštenju Kolegijuma DLS.

Kako navode, urušavanje srpske lutrije na ovaj način je nedopustivo i čin je zlonamernika, kojima je jedini cilj uništavanje svega dobrog što se gradi domaćim resursima.

Zašto mrzim novogodišnju euforiju u novembru? Sve bih ja to UKINULA! (FOTO) (GIF)

DLS neće dozvoliti da se na ovaj način anuliraju rezultati koje je postigla u svom poslovanju u poslednjih godinu dana i odgovoriće na sve pokušaje urušavanja njenog renomea svim raspoloživim zakonskim sredstvima, stoji u saopštenju.

Najavljujući da će protiv medija koji su obmanuli javnost iznošenjem netačnih tvrdnji preduzeti sve mere pravne zaštite, DLS saoštava da se na snimku sa izvlačenja jasno vidi da je u trenutku kada je izvučeno šest brojeva, broj dobitaka sa šest pogodaka bio 1.

- Nakon što je izvučen sedmi broj, broj dobitaka sa 6 pogodaka povećao se na 2, što je potpuno legitimna situacija, jer je u tom trenutku sedmi izvučeni broj na nekom drugom listiću značio dobitak sa 6 pogodaka. Sve izneto jasno se videlo u direktnom televizijskom prenosu - stoji u saopštenju DLS.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.