Uzeo sam Cijalis, Vijagru i Kamagru, imao sam fenomenalan razlog, i evo kako sam se proveo! (GIF)
Foto: Giphy

Lude godine

Uzeo sam Cijalis, Vijagru i Kamagru, imao sam fenomenalan razlog, i evo kako sam se proveo! (GIF)

Faca crvena, kao da mi je neko dva dana cedio bubuljice, zenice utačkane, jedva ih vidim. Kapiram da ću ako odspavam, biće mi bolje. Kakav zajeb...

Objavljeno: 11:54h
foto: Giphy

Za razliku od cijalisa, vijagra mi je više prijala, jer nisam osećao temperaturu, i kada je počela predigra maltene sam zaboravio da sam je uzeo. Isto dva tri sati seksa, ali je osećaj bio bolji, jer sve ono što me spucalo u glavu kod cijalisa, sada je otišlo baš tamo gde treba - u muški ponos, i bilo je baš dobro. Ja zadovoljan, ona još više iako ima zavidnu kilometražu u seksu, i oboje prezadovoljni. Kada je otišla, bez problema sam se istuširao, i zaspao, a ujutru sam bio kao nov, i nisam imao nikakve nuspojave. Po mojoj proceni dejstvo je trajalo 3, 4 sata ne više. Savršeno za priliku kojoj sam se našao.

foto: Giphy

Posle par nedelja sam rešio da probam i poslednje od zacrtanih seksualnih pomagala - kamagru. Iako je šatro zabranjena, ima je svuda ako želite da je kupite, a od nedavno su počeli da se oglasi za prodaju ovog gela pojavljuju i na banderama. Za razliku od vijagre i cijalisa, kamagra je gel koja se prodaje u kesicama i ima razne voćne ukuse. Utrljava se i nakon pola sata do sat vremena kreće dejstvo. Da li zbog već ranijih iskustava, ili nešto lošije cice, seksualni doživljaj nije bio baš neki, ali daleko od toga da ovo ne radi. Devojka je bila zadovoljna, nije bio uobičajeni doživljaj i ja sam bio srećan, i pun sebe.

foto: Stock

Kada se sve sakupi, poenta je da ove tablete i gelove, bar iz mog iskustva, ne treba uzimati ako nemate preke potrebe, i da ukoliko očekujete čudo neće se desiti. Bitno je da imate ribu, da radi hemija između vas, a sve ostalo možete i bez ku*aca, palaca, cijalisa i vijagri.

Što bi rekao jedan prijatelj koji je uzeo takođe sva ova sredstva: "Ako me riba ne loži, ne mazi, sva ova hemija nema neki efekat na penis. Ljudi previde da je važna stvar da su ovo stumulansi, a ne čudesni napici kao kod Asteriksa i Obeliksa. Tako nešto ne postoji, niti će postojati".

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.