Uzeo sam Cijalis, Vijagru i Kamagru, imao sam fenomenalan razlog, i evo kako sam se proveo! (GIF)
Foto: Giphy

Lude godine

Uzeo sam Cijalis, Vijagru i Kamagru, imao sam fenomenalan razlog, i evo kako sam se proveo! (GIF)

Faca crvena, kao da mi je neko dva dana cedio bubuljice, zenice utačkane, jedva ih vidim. Kapiram da ću ako odspavam, biće mi bolje. Kakav zajeb...

Objavljeno: 11:54h
foto: Giphy

Prvo sam uzeo cijalis, jer sam za njega čuo da je najjači kao i da najduže traje. Nekih 20, 25 minuta nakon uzimanja počinje da se oseća dejstvo, povećava se temperatura i počinje da gori celo telo, povećava se cirkulacija, a čuka sve brže radi.

Onda je došla ona, baš na vreme, i moglo je da počne, i bilo je "sveeee". Idemo životinjo, prvi put, drugi put, treći put, pa i četvrti, sve dok mučenica nije rekla na lošem srpskom "Ne može više", i dok ja sivonja nisam skapirao da se tri sata rvemo po krevetu tepihu radnom stolu i beloj tehnici. A meni u glavi još haos. Gori, pršti, ne pušta. Do jaja mi je, kao neka vrsta gudre, nije mi podignut, a celo telo mi gori. Ona me sprdala malo za pilulu, ispušila pljugu, obukla se i otišla nakon toga. Ja ostao sam. I tu nastaje problem. Odem u kupatilo da se istuširam, pogledam se u ogledalo i šokiram se. Faca crvena, kao da mi je neko dva dana cedio bubuljice, zenice utačkane, jedva ih vidim. Kapiram da ću ako odspavam, biće mi bolje. Kakav zajeb.

foto: Giphy

Otvorim oči, za par sekundi kapiram šta se sve desilo, i odmah ponovo osetim temperaturu. Nemam erekciju, ali glava mi gori. Pilula valjda radi na cirkulaciju, pa gde te pukne, baš te pukne. A mene posle maraton seksa puklo u -glavu. Odem na posao, i još me radi, glava mi gori Kolege me čudno gledaju i svako me pita šta mi je, a ja se branim da mi nije ništa i da me je neki virus uhvatio. A sebi se mislim "Gde mi nije ništa ne znam gde sam. Čuka bije razbija, znojim se kao konj, a dve misli ne mogu da sastavim. Tek me je popodne pustilo, kada sam došao sa posla. Kao sa oranja da sam se vratio. Sa vrata sam se zakucao i spavao do sutra ujutru.

foto: Stock

Sa ovakvim utiskom cijalisa, nadao sam se da će mi vijagra više prijati. Pošto se pravi u tri varijante, slaba, srednja i jaka, a određuje u miligramima, 25,50 i 100, odlučio sam se za srednju. Međutim - cvrc, u apoteci nemaju srednju, samo malu i veliku. Kapirao sam da je bolje da se ne izblamiram pred dobrom cicom, pa sam za svaki slučaj kupio veliku. I nju sam uzeo, kao što su mi preporučili sat vremena pre nego što dođe riba, tako da sam mogao da se opustim i sačekam dejstvo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.