Fotka koja je podelila Srbiju: Lekari koji su lečili dečaka koji je preminuo opušteno cirkaju pivce u radno vreme?! (FOTO)
Foto: Večernje novosti, Facebook

Da li je moguće?

Fotka koja je podelila Srbiju: Lekari koji su lečili dečaka koji je preminuo opušteno cirkaju pivce u radno vreme?! (FOTO)

Nakon što je dopremljen u Beograd u dečakovom organizmu su uočene tri bakterije, a ruka mu je bukvalno istrulela ispod gipsa. Umro je nakon 6 dana
Objavljeno: 12:24h
foto: Nebojša Mandić

U Opštoj bolnici u Loznici u toku je unutrašnji nadzor zbog ovog slučaja, javio je, a iz bolnice su najavili da će biti sproveden i spoljašnji nadzor.

ZA OVO NEKO MORA DA ODGOVARA: Započeta istraga u bolnici zbog smrti dečaka iz Loznice!

Takođe, nakon incidenta prijatelji i rođaci preminulog dečaka su razbili na bolnici stakla iz besa.

Prema pisanju medija, pomenuti lekar je nakon ovog slučaja uzeo bolovanje i narednih sedam dana neće dolaziti na posao.

Večernje novosti su objavile zastrašujuće detalje u vezi s ovim slučajem. Naime, nakon što je dopremljen u Beograd u dečakovom organizmu su uočene tri bakterije, a ruka mu je bukvalno istrulela ispod gipsa.

Prema svedočenju dečakovih roditelja, grupa lekara u Beogradu uprkos operacijama i nadljudskim naporima, nije uspela da sačuva život dečaku.

U bolnici u Loznici nam je sopšteno da je istraga u toku, i da zbog toga ne mogu da daju izjave.

foto: bolnicaloznica.rs

- Kao što smo već naveli, Opšta bolnica Loznica izjavljuje iskreno saučešće porodici zbog tragedije. Dete je pregledano i zbrinuto u Opštoj bolnici. Zbog komplikacija je upućeno u Institut za maku i dete. Organizovan je unutrašnji nadzor, a u toku je i spoljašnji, od strane Ministarstva zdravlja - rečeno je za Espreso u ovoj zdravstvenoj ustanovi, pa će tek nakon izvršenih vanrednih kontrola biti saopštene nove informacije o ovom slučaju.

U Ministarstvu zdravlja nam je potvrđeno da je upućena vanredna inspekcija u bolnicu u Loznici, kao i da je istraga u toku, kao i da će se oglasiti nakon utvrđivanja svih okolnosti.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.