Fotka koja je podelila Srbiju: Lekari koji su lečili dečaka koji je preminuo opušteno cirkaju pivce u radno vreme?! (FOTO)
Foto: Večernje novosti, Facebook

Da li je moguće?

Fotka koja je podelila Srbiju: Lekari koji su lečili dečaka koji je preminuo opušteno cirkaju pivce u radno vreme?! (FOTO)

Nakon što je dopremljen u Beograd u dečakovom organizmu su uočene tri bakterije, a ruka mu je bukvalno istrulela ispod gipsa. Umro je nakon 6 dana
Objavljeno: 12:24h

Nakon tragične smrti dečaka Radenka Nikodinovića (8) koji je preminuo od sepse pošto je slomio ruku, i koja je podigla ogromnu medijsku prašinu Srbiju, na društvenim mrežama je počela da kruži fotografija na kojoj su navodno lekari bolnice u Loznici u kojoj je dečak lečen.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Inspekcija utvrdila propuste lekara u slučaju smrti dečaka iz Loznice!

Kako stoji u opisu fotografije, lekari su slikani u radno vreme, a među njima je i doktor koji je lečio dečaka. Ispred njega na fotografiji stoji limenka piva.

Besni roditelji preminulog dečaka: Lekari moraju da odgovaraju za smrt našeg Radenka!

Podsetimo, dečak je premino nakon što je polomio ruku, a lekar mu je, prema tvrdnjama roditelja, na otvorenu ranu stavio gips. Šest dana nakon toga mališan je preminuo, a njegova priča potresla je Srbiju i ponovo otvorila pitanje odgovornosti lekara u ovakvim slučajevima.

DRAMA U LOZNICI: Rodbina i prijatelji preminulog dečaka upali u bolnicu i razlupali sve!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.