SVI KOJE VOLIM SU SE ZALJUBILI U SRBIJU, ISTO KAO I JA! Entoni Godfri: Presrećan sam! (VIDEO)
Entoni Godfri, Foto: TwitterPrintscreen/Američka ambasada

OBOŽAVAJU SRBIJU

SVI KOJE VOLIM SU SE ZALJUBILI U SRBIJU, ISTO KAO I JA! Entoni Godfri: Presrećan sam! (VIDEO)

Srbija je divna zemlja, puna prelepih predela, bogatog kulturnog nasleđa

Objavljeno:

Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri komentarisao je intervju koji je njegova supruga En dala agenciji Tanjug i rekao da je presrećan što dele istu zaljubljenost u Srbiju.

- Presrećan sam što su se oni koje volim zaljubili u Srbiju na isti način kao i ja u poslednjih godinu dana - napisao je Godfri na svom zvaničnom Tviter nalogu i objavio video snimke na kojima je zabeleženo nekoliko trenutaka "iza kulisa" tokom snimanja intervjua En Godfri za Tanjug.

Supuga ambasadora SAD Entonija Godfrija, nakon više od godnu dana života u Beogradu, prenela je impresije da je Srbija divna zemlja, puna prelepih predela, bogatog kulturnog nasleđa, a kada imate priliku da je obiđete, upoznate se sa mentalitetom naroda i naučite još nešto novo, ta lepota je još potpunija. Ručni rad žena Srbije ostavio je možda i najsnažniji utisak na nju, a sa rukotvorinama i veštinama onih koji ih stvaraju, bliže se upoznala kada je učestvovala u radionicama tkačkih kolonija u Pirotu, ali i drugim gradovima u organizaciji "Etno mreže". Kaže da ju je to obogatilo za još jedno iskustvo jer se posvetila onome što inače mnogo voli, a i uverila dodatno da žene u Srbiji koje se bave rukotvorinama imaju zaista "zlatne ruke".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.