Čajevima leči sterilitet! Ovo je Biljana sa Stare planine, pomogla je da se rodi 1.000 beba!
Foto: Pirotske vesti

Zovu je Srpska majka

Čajevima leči sterilitet! Ovo je Biljana sa Stare planine, pomogla je da se rodi 1.000 beba!

Tokom decenija rada uspela da usavrši mešavinu čajeva kojom pomaže ljudima da dobiju potomstvo * Planira da dođe do brojke od 2.000 novih bebica
Objavljeno: 13:21h
foto: Stock

- Prosto je neverovatno da imaju informacije na svakom koraku a ne znaju ni elementarene stvari vezane za začinjanje potomstva. Ne znaju ništa ni o zdravoj hrani, ni o tome šta treba da unose od pića kako bi poboljšali svoje zdravlje i povećali plodnost - ogorčena je ona.

Biljana je prema njenoj evidenciji koju vodi, pomogla preko 1000 porodica da dobiju bebu, a planira da dođe do brojke od 2000.

- Zovu me veoma često, i ono što je veoma zanimljivo iz svih država bivše Jugoslavije. Problem zbog koga zovu nema razliku među nacijama. Zovu političari, biznismeni, trgovci, a i običan svet. Koliko god para da imaju, kada zovu, svi imaju zajedničku crtu, a to je jedna ogromna briga koja ih muči - ističe ona.

Biljana navodi da pomaže svima koliko može, bilje bere sama i suši ga onako kako se to radilo od davnina, a od onih kojima pomaže ne traži nikakvu nagradu.

- Do pre nekoliko godina uglavnom sam pomagala ženama, jer su one bile u većini koje imaju problem sa sterilnošću. U poslednje vreme se sve okrenulo, tako da su sada 70 odsto ljudi koji me zovu muškarci sa problemom steriliteta - kaže ona.

Ukoliko i vama treba neki savet oko problema steriliteta, broj Biljane Pejčić je 069 23 53 024.

(Espreso.co.rs/I.M / Foto: Pirotske vesti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.