Čajevima leči sterilitet! Ovo je Biljana sa Stare planine, pomogla je da se rodi 1.000 beba!
Foto: Pirotske vesti

Zovu je Srpska majka

Čajevima leči sterilitet! Ovo je Biljana sa Stare planine, pomogla je da se rodi 1.000 beba!

Tokom decenija rada uspela da usavrši mešavinu čajeva kojom pomaže ljudima da dobiju potomstvo * Planira da dođe do brojke od 2.000 novih bebica
Objavljeno: 13:21h

Meštanka staroplaninskog sela Jelovica, Biljana Pejčić (48), se skoro trideset godina bavi sakupljanjem lekovitog bilja i spravljanjem melema i čajeva, i poznata je "od Vardara do Triglava" po čuvenom čaju za lečenje muškog i ženskog steriliteta. Prema njenim rečima lekovitog bilja na Staroj planini ima u izobilju, pa je tokom višedecenijskog rada uspela da napravi mešavinu sastojaka koji pomaže parovima koji imaju problema sa ovom bolešću.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Biljka, kako je još iz milošte zovu na Staroj planini, ili Srpska majka, kako joj tepaju zadovoljni klijenti, bivša je zdravstvena radnica, rodom iz Prokuplja, a pre više od dve decenije sa suprugom i decom došla da živi u Jelovicu, rodno selo njenog supruga.

U razgovoru za Espreso navodi da ne voli mnogo da se pojavljuje u medijima, a užasava je to što mnogi mladi parovi umesto od kompetentnih stručnjaka spas traže - na internetu.

- Ceo svoj život posvetila sam lekovitom bilju koga na Staroj planini ima zaista mnogo. Tokom decenija rada uspela sam da usavršim mešavinu čajeva kojom uspešno pomažem ljudima da dobiju potomstvo - kaže ona i dodaje da je šokirana neinformisanošću mladih parova koji se odluče za potomstvo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.