TOME NA KONFERENCIJAMA NIJE MESTO! Darija Kisić čula provokativno pitanje, pa zagrmela!
Darija Kisić Tepavčević, Foto: Printskrin

OŠTAR ODGOVOR

TOME NA KONFERENCIJAMA NIJE MESTO! Darija Kisić čula provokativno pitanje, pa zagrmela!

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 9.560 osoba, pozitivno je bilo njih 411, dok je nažalost preminulo devet lica

Objavljeno:

Doktorka Darija Kisić reagovala je na jedno političko pitanje na konferenciji za novinare povodom izveštaja oko koronavirusa u Srbiji.

Predstavnike sedme sile zanimale su zapaljive izjave u vidu "nenošenja maski", ali je članica Kriznog štaba rešila da na to stavi tačku.

- Ovde smo da delimo informacije zasnovane na dokazima, da nam svi pomognete, da promovišemo preventivne aktivnosti, da ne gubimo vreme na izjave koje su verovatno interesantne medijima, ali njima mesto nije ovde. Svaki građanin zna kako i na koji način može da se zaštiti, to je dužnost svih nas. U jednom delu pitanja ste se pozivali na krivičnu odgovornost u vidu širenja informacija. Mora da postoji odgovornost za sve izrečeno u javnosti, praktično u svetu medija i tehnologija mnogi sebi daju za pravo da pričaju stvari koje nisu iz oblasti njihove stručnosti, ali bih zamolila i medije koji nama jesu jedna produžena ruka, da na podržavaju vrste informacija koliko god bile interesantne u jednom momentu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.