NAJBOLJE ZA ZDRAV MOZAK, PAMĆENJE I KONCENTRACIJU: Fantastičan Dr Viton Magnezan Neuro, za samo 990 rsd!
Foto: Promo

SJAJNO

NAJBOLJE ZA ZDRAV MOZAK, PAMĆENJE I KONCENTRACIJU: Fantastičan Dr Viton Magnezan Neuro, za samo 990 rsd!

Ovaj mineral je važan za naše telo

Objavljeno: 16:09h

Pokazaćemo vam zašto je svaki sastojak Dr Viton Magnezana Neuro neverovatno važan za vaš mozak.

foto: Promo

1. Magnezijum - u magnezanu neuro

Ovaj mineral je važan za naše telo i odgovoran je za preko 300 procesa koji se u njemu odvijaju. Pomaže kod predmenstrualnog sindroma, oslobađa napete mišiće, pomaže kod promene raspoloženja, kao i kod nesanice i problema sa spavanjem.

2. L-Carnitine - u magnezanu neuro

Dobro poznat nutrijent koji blagotvorno deluje na nerve, raspoloženje i pamćenje. U eksperimentu na životinjama dokazano je da ova aminokiselina regeneriše nervna vlakna i uspostavlja vezu između živaca i organa.

3. Vitamin C - u magnezanu neuro

Ovaj vitamin pomaže u smanjenju stresa jer omogućava telu da brzo oslobađa kortizol, glavni hormon stresa, koji nije dobar za naše zdravlje jer deluje na podizanje krvnog pritiska, šećera u krvi i smanjenje imuniteta. Iako pomaže u stresnim scenarijima, konstantno visok nivo ovog hormona sprečava normalno funkcionisanje probavnog i reproduktivnog sistema. Vitamin C pomaže u regulisanju kortizola i sprečava porast krvnog pritiska u stresnim situacijama.

4. Jod - u magnezanu neuro

Jod je veoma važan za rast i razvoj mozga i centralnog nervnog sistema. Štitnjačni hormoni koji sadrže jod pomažu u formiranju mijelinskog omotača određenih živaca centralnog nervnog sistema.

5. L-Tanin - u magnezanu neuro

U studiji u kojoj su ispitanici unosili 400 mg L-tanina dnevno tokom osam nedelja, otkriveno je da uravnotežuje nivo BDNF (proteina u mozgu) i kortizola, a ta činjenica direktno utiče na raspoloženje i smanjenje anksioznosti

6. Vitamin B1 - u magnezanu neuro

Vitamin B1 je jedan od glavnih vitamina koji pripada grupi B vitamina. Igra važnu ulogu u održavanju zdravog nervnog sistema i poboljšanju kardiovaskularne funkcije tela.

7. Vitamin B2 - u magnezanu neuro

Vitamin B2 pomaže u lečenju različitih problema nervnog sistema kao što su ukočenost, Alzheimerova bolest, multipla skleroza, anksioznost i epilepsija. Takođe se koristi u kombinaciji sa B6 za lečenje sindroma karpalnog tunela.

8. Vitamin B3 - u magnezanu neuro

Niacin igra glavnu ulogu u proizvodnji određenih hormona u nadbubrežnoj žlezdi i pomaže u uklanjanju štetnih hemikalija iz jetre. Čišćenjem nadbubrežne žlezde i jetre postiže se ravnoteža nervnog sistema.

9. Vitamin B6 - u magnezanu neuro

Ovaj vitamin je potreban za pravilan razvoj mozga, kao i za obezbeđivanje funkcije proizvodnje hormona serotonina i norepinefrina koji imaju jak uticaj na raspoloženje. Ovaj vitamin takođe pomaže u izlučivanju melatonina, koji reguliše naš unutrašnji sat.

10. Vitamin B12 - u magnezanu neuro

Centralni nervni sistem ima veliku korist od vitamina B12. On održava zdravlje nervnih ćelija – uključujući one potrebne za slanje signala i pomaže u formiranju nervnog omotača mijelina. To znači da ako imate nedostatak ovog vitamina, gotovo svaka kognitivna funkcija može patiti.

11. Vitamin D3 - u magnezanu neuro

Vitamin D je steroidni hormon koji igra veliku ulogu u metabolizmu kalcijuma i fosfata. Međutim, nedavna istraživanja otkrila su snažnu povezanost između niskog nivoa ovog vitamina i neuropsihijatrijskih bolesti poput Alzheimerove bolesti, Parkinsonove bolesti, multiple skleroze, epilepsije, šizofrenije i autizma.

12. Ginkgo Biloba - u magnezanu neuro

Istraživanja su pokazala da ginkgo pomaže nervni sistem tako što dovodi dovoljno kiseonika u krvotok do nervnih ćelija. Kao antioksidans, ginkgo uklanja slobodne radikale, to jest sastojke koji oštećuju ćelije.

Dr Viton Magnezan Neuro možete poručiti OVDE po ceni od 990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.