PREDSEDNIK SRBIJE PRIMA REČI HVALE - SADA IMAMO GDE DA RADIMO! Vučić otvara fabriku "Adient"
Predsednik Aleksandar Vučić, Foto: TV Pink printscreen

zadovoljan

PREDSEDNIK SRBIJE PRIMA REČI HVALE - SADA IMAMO GDE DA RADIMO! Vučić otvara fabriku "Adient"

Predsednik Srbije prošetao je objektom, razgovara sa direktorom fabrike i zaposlenima, poželeo je svima dobar dan i srećan rad

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas otvaranju fabrike "Adient" u Loznici, fabrike koja proizvodi navlake za auto-sedišta posluje po svim svetskim standardima. Fabrika se nalazi na površino od 13.000 kvadratnih metara, a zapošljava trenutno 845 ljudi.

Nakon obilaska rekonstruisane Opšte bolnice u Loznici, predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao je na otvaranje nove fabrike "Adient".

Predsednik Srbije prošetao je objektom, razgovara sa direktorom fabrike i zaposlenima, poželeo je svima dobar dan i srećan rad.

Predsedniku je tokom obilaska prišla jedna radnica koja mu se zahvalila na otvaranju fabrike i ovoj investiciji zato što sada ljudi imaju gde da rade.

U fabrici Adien već je zaposleno 830 radnika, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da će ovde raditi ukupno 1.500 ljudi.

- Napravljeno je čudo ovde - rekao je i dodao da je fabrika jako lepa.

Nakon posete objekta i razgovora sa zaposlenima, predsednik Srbije prisustvuju svečanoj ceremoniji otvaranja farbike, i gledaju kratki prilog o tome kako je protekla izgradnja fabrike.

Kompanija Adient vrednuje Srbiju kao odlično mesto za poslovanje

Saša Vodovar, generalni direktor Adienta u Srbiji, rekao je da su sa nestrpljenjem isčekivali momenat da se zajedničkim trudom otvori nova fabrika u Loznici.

"Prostire se na 13 hiljada kvadrantnih metara i namenjana je proizvodnji navlaka za automobilska sedišta. Mogu ponosno reći da kompanija Adient vrednuje Srbiju kao odlično mesto za poslovanje", rekao je Vodovar.

Kako kaže, uprkos pandemiji fabrika se adekvatno pripremila za povećanje proizvodnje u skladu sa potrebama klijenata.

"U Adientu verujemo da najbolje ideje dolaze od posvećenih zaposlenih. Naši zaposleni su učinili da se naša proizvodnja pretvori u proizvodnju maski u toku noći i uprkos krizi nastavili smo poslovanje", rekao je Vodovar i dodao da u fabrici nisu imali ni jedan slučaj zarazeKovidom-19

Gradonačelnik Loznice, Vidoje Petrović, rekao je da mu je čast da u ime građana i saradnika pozdravi predsednika Srbije, kao i domaćina direktora fabrike kao i čitav njegov tim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.