SUD KAZNIO DARKA ŠARIĆA: Izneo ŠOKANTNE OPTUŽBE, sad mora da plati kaznu
Darko Šarić, Foto: Dado Đilas

AU

SUD KAZNIO DARKA ŠARIĆA: Izneo ŠOKANTNE OPTUŽBE, sad mora da plati kaznu

Odbrana je i danas zatražila izuzeće tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića, kao i republičkogt tužioca Zagorke Dolovac.

Objavljeno:

Darko Šarić kom se sudi zbog sumnje da je oprao 22 miliona evra, kažnjen je danas sa 150.000 dinara jer je zamenika tužioca Sašu Ivanića za sudskom govornicom nazvao lopovom.

- Nije u mojoj prirodi da se ovako izražavam, al moram da kažem, da je tužilac lopov! Ako što kažem da je lopov nije tačno, zašto ne pokrene postupak protiv mene za to! Ti si lopov! Moju imovinu je dao Nebojši Joksoviću, plac od pet ari na Zlatiboru, koji Joksović sada prodaje za 10 miliona evra - obratio se Šarić sudskom veću i zameniku tužioca zbog toga što je, kako tvrdi zamenik tužioca njemu oduzeo imovinu i potom je dao svedoku - saradniku Nebojši Joksoviću.

Posle ovog obraćanja, sudija je Darka Šarića novčano kaznio.

Inače, odbrana je i danas zatražila izuzeće tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića, kao i republičkogt tužioca Zagorke Dolovac. Kako je odbrana obrazložila Dolovac i Nenadić nisu uzeli u obzir dokaze koje je prilikom prethodnog zahteva za izuzeće odbrana navela, tvrdeći da Ivanić nije nepristrasan.

Branioci su tada naveli da tužilac štiti Joksovića od krivične odgovornosti za pripremu ubistva kao i da je da bi to prikrio zamenik tužioca pokrenuo novi postupak protiv Darka Šarića.

- Smatram da ovaj zahtev treba da se odbaci - rekao je tužilac Ivanić.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.