GRADONAČELNIK SRPSKOG GRADA OČAJAN POSLE SUSRETA NA ULICI SA SUGRAĐANKOM: Za dušu ga je ujela!
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, Foto: Printscreen Facebook / Горан Цветановић

ŠTA MU BI?

GRADONAČELNIK SRPSKOG GRADA OČAJAN POSLE SUSRETA NA ULICI SA SUGRAĐANKOM: Za dušu ga je ujela!

Nema dalje!

Objavljeno:

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović požalio se novinarima večeras prilikom obilaska završetka radova na veterničkom keju da mu je palo jako krivo to što danas jedna sugrađanka nije htela da mu se javi u prolazu.

Kako je kazao, to je odraz njene kulture i vaspitanja, a zatim odlučio da ovaj događaj, koji je na njega očigledno ostavio utisak, ispriča javno:

„Prolazio sam tu pored osnovne škole, roditelji čekaju svoju decu, javljaju mi se i kažu: ’Dobro veče gradonačelniče’, a onda jedna od njih kaže: Zašto da mu se javim, šta je uradio? Nisam hteo tada da joj odgovorim, ali ću to ovako preko medija:

„Trebalo je da se javi jer smo adaptirali i renovirali školu u kojoj njeno dete ide posle mnogo decenija, izgradili smo im novo igralište… Uporedite staru sa novom ogradom ovde ili četiri mosta koja su danas potpuno osvetljena, ovaj prostor oko šetališta koji večeras obilazimo. Setite se kako je nekada izgledala Hala Partizan a kako izgleda danas i sija potpuno novim sjajem.

To što se neko javio ili nije, to je stvar kulture, ponašanja, vaspitanja, osećaja. A ja direktno odgovaram šta smo samo na ovom malom prostoru od nekih 500 kvadratnih metara uradili samo u tekućoj godini, a tek nas mnogo posla očekuje“, kazao je Cvetanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.