FRANCUZ ŽIVI U BEOGRADU, IMA LOVU, RADI SAMO 4H, PUTOVAO KAO LUD! Traži devojku OVDE, ali ima LUDAČKE USLOVE
Francuz Matju Deloison (38), Foto: Printscreen Instagram / matthieucopy •

OPTIMISTA

FRANCUZ ŽIVI U BEOGRADU, IMA LOVU, RADI SAMO 4H, PUTOVAO KAO LUD! Traži devojku OVDE, ali ima LUDAČKE USLOVE

- Da li ste ikada sanjali da upoznate uspešnog momka koji pritom dobro izgleda, pita se Matju i napominje kako njegovo pismo nekome može da promeni život

Objavljeno:

Francuz Matju Deloison (38), je momak koji nije mnogo oklevao otkad se preselio u Beograd već se javno obratio svim zainteresovanim Srpkinjama da želi da upozna devojku iz svojih snova.

Naime, on je objavio pismo u kojem kaže kako želi da upozna nežnu devojku koja želi da uživa u životu. On je otkrio šta radi, koje mu je zanimanje, ali je i postavio uslove koja buduća devojka treba da ispuni.

Da li ste ikada sanjali da upoznate uspešnog momka koji pritom dobro izgleda, pita se Matju i napominje kako njegovo pismo nekome može da promeni život.

Takođe napominje kako želi da upozna lepu, specijalnu devojku sa kojom bi izlazio, devojku koja zna koliko vredi.

Rekao je kako se nedavno preselio u Beograd i da je napokon spreman da se "skrasi" sa nekom devojkom. Takođe je naveo da živi nekonvencionalnim životom, pa je red da upozna devojku na isti takav način.

Ono što se dalo zaključiti jeste da Matju ima 38 godina, da je visok 175cm, kao i da je rođen u Francuskoj. Mnogo vremena je proveo upravo u Beogradu gde trenutno živi, a govori tečno francuski i engleski jezik.

Takođe, naveo je kako je prvi posao radio sa 25 godina, kada je prodavao veb stranice, a deset godina kasnije napustio je pravi posao da bi pokrenuo internet kompaniju tokom putovanja svetom.

Iako je mnogo proputovao, odlučio je da njegova "sigurna luka" bude Beograd koji je istinski zavoleo.

Takođe, požalio se da je iako je bio na raznim prelepim destinacijama uvek imao problema da upozna devojku sa kojom bi mogao da izgradi stabilnu vezu.

Vreme je da promenim neke stvari. Nedavno sam se preselio u Beograd kako bi se fokusirao na projekte koje radim. Mislio sam da je ovo savršena prilika i da upoznam devojku odavde, naveo je Francuz.

Iako je napomenuo da ne želi da se hvali, nije izdržao, a da ne napiše da mu posao poslednjih godina "cveta".

Ne mogu da podelim konkretne cifre, ali recimo da sam tokom putovanja verovatno posetio više hotela i restorana nego što će većina ljudi ikada videti u svom životu. Ne koristim javni prevoz, ne nosim jeftinu odeću i ne brinem o novcu - kaže Francuz.

Pohvalio se kako je sam sebi šef i kako dnevno radi oko 4h i to na laptopu.

- Većina onoga što radim se odnosi na upravljanje mojim zaposlenima, kreiranje marketinških kampanja ili pokretanje novih proizvoda. U slobodno vreme volim da šetam ili da čitam knjigu, naveo je.

Beautiful place to be smart...

A post shared by Matthieu Copywriting Official (@matthieucopy) on

Što je interesantno, Matju je smatrao da je neophodno da napiše kako ne boluje ni od jedne mentalne bolesti, kao i da nije zavisnik.

Ipak, ima neke uslove i za potencijalnu devojku, pa tako smatra da ona treba da bude fit, fina, zabavna, da ne drami, a treba i nešto da se "dešava u njenom životu".

Devojke, ukoliko ste zainteresovane, ovog zanimljivog Francuza možete da kontaktirate OVDE!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.