LAŽNA SRPSKA PRINCEZA NASTAVLJA DA BRUKA KARAĐORĐEVIĆE? Vikala je na POLICAJCE i terala ih da joj nađu PSA?
Karađorđevići u Marseju, Foto: Fejsbuk

ŠTA SE DEŠAVA?

LAŽNA SRPSKA PRINCEZA NASTAVLJA DA BRUKA KARAĐORĐEVIĆE? Vikala je na POLICAJCE i terala ih da joj nađu PSA?

Alison i njena majka su insistirale da policija odmah krene u potragu

Objavljeno:

Kada se pojavio tekst "Lažna princeza oterala kraljeviće" u kojem je izneto saznanje da su sinovi Aleksandra Karađorđevića izostali sa pomena svom slavnom pradedi u Marselju zbog Alison, ćerke princeze Katarine, koja je bila glavna zvezda tog događaja i osoba koja je odlučivala ko će biti pozvan, ona i njena majka doživele su, kako prenose mediji, blago rečeno nevni slom.

Istog momenta navodno na noge su se digle gotovo ceo Krunski savet i druge savetnike u želji da saznaju kako je ta informacija stigla do medija, ali i da spreče da se proširi, a bes su iskalile narednog jutra na policajcima koji čuvaju dvorski kompleks.

foto: Promo

Naime, da li zbog opšte vike i drke na dvoru ili iz drugih razloga, u sredu uveče ili u toku noći, odatle je pobegao pas Buster, ljubimac princezine ćerke.

- A onda se u četvrtak ujutru Alison, koja se inače predstavlja kao ćerka princeze Katarine napravila neviđenu scenu nekolicini policajaca koji čuvaju dvor! Uglas se drala na njih, vređala i govorila da ne može da veruje da su toliko nesposobni da dozvole da pas pobegne, da uopšte nisu videli kada je izašao iz dvora i d aga nisu zaustavili. Insistirala je da policija odmah krene u potragu, što oni naravno nisu učinili, jer im to nije u opisu posla - ispričao nam je u neverici izvor.

Princeza i njena ćerka, tog celog jučerašnjeg dana istraživale su kako su informacije o raskolu u porodici došle do medija, i čak su optuživale prinčeve: Filipa, Petra i Aleksandra, koji zbog njih dve i ne žive na dvoru, d asu oni izvori...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.