ŽELJKO MITROVIĆ ODGOVORIO ČELNICIMA SZS KOJI TRAŽE DA SE PINKU ODUZME NACIONALNA FREKVENCIJA: Zapušio im je usta
Željko Mitrović, Foto: Printscreen/Youtube

brz odgovor

ŽELJKO MITROVIĆ ODGOVORIO ČELNICIMA SZS KOJI TRAŽE DA SE PINKU ODUZME NACIONALNA FREKVENCIJA: Zapušio im je usta

Mitrović njihove zahteve smatra ništavnim

Objavljeno:

Nakon što su potpisnici Sporazuma sa narodom uputili danas zahtev REM-u da TV Pink izrekne meru zabrane objavljivanja programskih sadržaja informativnog karaktera u trajanju od 30 dana, a potom i meru oduzimanja nacionalne frekvencije kao javnog dobra koje se kontinuirano zloupotrebljava, oglasio se i vlasnik pomenute televizije, Željko Mitrović.

On je na svom Tviteru napisao da je potpisnika s Pinkom mnogo više, te da svi njihovi zahtevi time padaju u vodu.

Podsetimo, u dopisu se posebno naglašava da TV Pink tokom višegodišnjeg perioda drastično krši odredbe Zakona o elektronskim medijima, i to tako što vrši političku propagandu u korist vladajuće partije, zloupotrebljava medijski prostor u političke i privatne svrhe emitujući, između ostalog, otvorena pisma svog vlasnika, kao i klevete, laži i uvrede. Takođe, predstavnike opozicije i javne ličnosti koje kritikuju vlast podvrgava satanizaciji, etiketiranju i javnom linču, nazivajući ih „fašistima, lopovima, žutom bagrom, ološima“.

- Ukoliko REM ne postupi u skladu sa zakonom i ne pokrene procedure iz svojih nadležnosti, mi, potpisnici Sporazuma sa narodom, izrazićemo svoje građansko nezadovoljstvo i građansku neposlušnost i pozvati čitavu javnost na protest ispred sedišta TV Pink - zaključuje se u dopisu.

BONUS VIDEO: Đorđe Milićević za Espreso o opoziciji, saobraćajnoj nesreći i parlamentu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.