SRCE KUCA KAO NOVO, NOGE MI VIŠE NE TRNU: Ispovest Svetislava, koji se uspešno bori sa ANGINOM PEKTORIS!
Svetislav Kostić, Foto: Promo

PRONAŠAO REŠENJE

SRCE KUCA KAO NOVO, NOGE MI VIŠE NE TRNU: Ispovest Svetislava, koji se uspešno bori sa ANGINOM PEKTORIS!

Svetislavu je jedna stvar najviše pomogla  

Objavljeno: 26.03.2019. 16:00h
  • 9

Oktobra meseca 1989. godine na Drugoj hirurškoj klinici u Beogradu operisao sam žučnu kesu posle smirenja pankreatitisa. Kao posledica svega toga, sredinom 1990. godine, oboleo sam od DIJABETESA MELITISA. Do danas nisam koristio lek INSULIN. Lečim se i dalje dijabenezama.

Sredinom 2002. godine, na VMA, Dr Vučinić mi je dijagnostikovao ANGINU PEKTORIS. Sve do 2015. godine nisam osećao nikakve teškoće, a onda je počeo da se oseća nedostatak vazduha pri bržem hodu i pri prenjanju stepenicama posle trećeg sprata.

25.05.2015. godine, imao sam na VMA hiruršku intervenciju na jetri, gde su mi uz lokalnu anesteziju izvadili kroz usta tri kamena. Posle te operacije, pojačale su se smetnje kod normalnog hodanja, čak i pri blagom usponu.

Na 62-kanalnom skeneru, nisu dobijeni dobri rezultati prohodnosti krvnih sudova, zbog velike kalcifikacije aorte i ostalih krvnih sudova oko srca. Za terapiju ovakvog stanja, dobio sam IZOKARD, 1/2 tablete svakog jutra. Stanje se nije popravljalo, već se pogoršavalo iz dana u dan.

Zbog stanja krvnih sudova kao posledica dijabetesa od 1990. do danas nije mogla da se izvede hirurška intervencija u vidu bajpasa ili stenta.

Početkom septembra 2018. godine, potražio sam pomoć kardiologa koji mi je odredio terapiju lekom RANEXA 375 mg svakoga dana u 12h koji ima produženo delovanje, a izjutra, svakog drugog dana u 8h lek LOMETAZID. Ova terapija uticala je na smanjenje otoka na nogama.

Cele zime bio sam u kućnom pritvoru, svakoga dana kada je temperatura bila oko nule ili u minusu, zbog bolova u grudima, bez obzira što nisam skidao masku, a i vuneni šal da se zaštitim od disanja hladnog vazduha. Noge su mi preko dana oticale, a preko noći otok se povlačio, ali su mi noge trnule i nisam osećao normalan dodir sa podlogom jer sam imao osećaj da su mi tabani obe noge oblepljeni nekakvim tvrdim pločicama uz stalno trnjenje. Preko dana trnjenje je bilo slabijeg intenziteta.

Od 20.12.2018. godine, počeo sam da koristim vaš preparat Bio-Teo (Antistres + Corvit + Cirkul) prema uputstvu na kutiji u koju je upakovan vaš lek.

Prvih 10 dana dok je doza bila samo 5 kapi, učinilo mi se da osećam olakšanje, prvo na nogama, kao da imam bolji kontakt između tabana i podloge. Osećaj je bio takav da sam se iz dana u dan osećao prijatnije pa se zbog toga nisam usudio da to saopštim porodici, da me ne bi shvatili da mi se nešto pričinjava.

Ovo stanje trajalo je dok nisam potrošio prvi komplet biljnih kapi.

Posle potrošenog drugog kompleta, prestao sam povremeno da osećam pločice na tabanima, trnjenje nogu i dosta smanjen otok na nogama.

Posle utrošenog trećeg kompleta, mogao sam da ležim na levoj strani bez neprijatnog osećaja u grudima. Trnjenje nogu je vrlo retko, a osećaj pločica kao da nije ni bio.

Sada trošim četvrti komplet, tri puta dnevno po 20 kapi. Produžilo se vreme ležanja na levoj strani.

Ponekad preko noći pojavi se kratak grč, ali samo u levoj nozi.

Zaboravio sam na početku da napomenem da sam 05.07.2018. godine imao tešku operaciju jetre kojoj su svi žučni kanali bili ispunjeni kamenjem. Operacija je trajala više od tri sata. Post operativni oporavak bio je dug i težak.

Istovremeno uz redovnu terapiju koristim i vaše kapi.

Beograd, 19.03.2019.

Svetislav Kostić, 11110 Beograd

BILJNE TINKTURE TRAVARA STEVE MARIĆA SPOJ SU ZNANJA, ISKUSTVA I LEKOVITOG BILJA KOJE SE SKUPLJA NA NAŠIM EKOLOŠKIM NAJČISTIJIM PROSTORIMA. TINKTURE SADRŽE I PO DESETAK VRSTA BILJA.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Isporuka se vrši na teritoriji: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

  1. Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
  2. Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  3. Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)
  4. Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  5. Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  6. Otklanja posledice posle infarkta
  7. Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)
  8. Reguliše pritisak
  9. Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga
foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

Za najbolji efekat se preporučuje konzumiranje barem 2 kompleta za redom. Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (bočice) možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media