U PAPUČAMA I ŠORTSU ISPRED SRPSKE SVETINJE! Nikad viđena fotografija Arkana sa starom porodicom ispred Ostroga!
Na fotografiji se vidi prva Arkanova supruga i Vojinova majka, a u pozadini  jedna od  najveća srpska svetinja manastr Ostrog, Foto: Facebook printscreen

NEOBIČNO

U PAPUČAMA I ŠORTSU ISPRED SRPSKE SVETINJE! Nikad viđena fotografija Arkana sa starom porodicom ispred Ostroga!

Arkan je još sa svojih 12 godina bio privođen zbog krađa, a sa svojom ekipom na Tašmajdanu ženama je krao torbice

Objavljeno: 18:27h

Vojin Ražnatović sin ubijenog Željka Ražnatovića Arkana na društvenoj mreži Fesjbuk objavio je porodičnu sliku iz detinjstva i prisetio se onih dečačkih dana i svima pokazao da je njegova porodica pamti i one mirne dane.

Izbledela porodična slika nastala je davne 1988. godine ispred manastira Ostrog.

Na forografiji se vidi prva Arkanova supruga i Vojinova majka i njegovi brat i sestra, a u pozadini jedna od najveća srpska svetinja manastr Ostrog.

foto: facebook

Svima je već poznata Arkanova biografija. Sa svojih 12 godina bio privođen zbog krađa, a sa svojom ekipom na Tašmajdanu ženama krao torbice, proveo godinu dana u popravnom domu nedaleko od Beograda, boravio ilegalno u Francuskoj, pljačkao zlatare i banke zbog čega je bio i hapšen.

Željko Ražnatović Arkan je svima bio sinonim za krimninal i rat, a niko ne bi mogao da pomisli da takva persona posećuje sveta mesta.

Istraživanja pokazju da je stopa kriminala veća u zemljama gde više ljudi veruje u postojanje raja, nego u postojanje pakla.

Jedno istraživanje pokazalo je da su studenti koji veruju da bog prašta skloniji varanju na testovima nego oni koji su uvereni da bog kažnjava, a ista stvar je i sa kriminalcima. Ako su sigurni da ih čeka raj i da ih neće stići božja kazna, onda će bez griže savesti počiniti krivično delo.

Možda je Arkan ovo znao i mnogo pre ovih istraživanja, ali nije znao da se na ostrog ne ide u šortsu i papučama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.