OVAKO JE IZGLEDALA OBUKA ARKANOVIH TIGROVA: Mnogi momci nisu više živi nakon rata 90-ih (VIDEO)
Na video snimku koji je nekoliko puta brisan s Jutjuba vidi se driblanje vojne formacije "tigrovi" pod komandom Željka Ražnatovića Arkana, Foto: Print Screen Youtube

DA SE NAJEŽIŠ

OVAKO JE IZGLEDALA OBUKA ARKANOVIH TIGROVA: Mnogi momci nisu više živi nakon rata 90-ih (VIDEO)

Pakleno tešku obuku su morali da prođu kako bi postali članovi Arkanove jedinice

Objavljeno: 14:38h

Pakleno tešku obuku morali su da prođu svi oni koji su hteli da postanu članovi Arkanove jedinice, a kada čujete zakletvu koju su morali da polažu, naježićete se.

Na video snimku koji je nekoliko puta brisan s Jutjuba vidi se driblanje vojne formacije "tigrovi" pod komandom Željka Ražnatovića Arkana, a svi zajedno su sihnronizovani u vežbanju. Sve pod konac, bez greške.

Pogledajte kakvu su pakleno tešku obuku morali da prođu kako bi postali članovi Arkanove jedinice:

Većina njih nije preživela rat 90-ih, a Arkanov sin Veljko Ražnatović verovatno je povukao na oca te se dobro snalazi u ringu.

Podsećamo, srpska dobrovoljačka garda je bila paravojna formacija koju je osnovao i predvodio Željko Ražnatović Arkan, usled čega je bila poznata i pod imenom Arkanovi tigrovi ili Arkanovci.

Srpsku dobrovoljačku gardu je osnovalo 11. oktobra 1990. dvadeset dobrovoljaca, uglavnom navijača FK Crvene zvezde, kojima je Arkan bio vođa. Pripadnici paravojnih snaga su se izjašnjavali kao patriote kojima je bio cilj zaštita Srba izvan granica Srbije tokom jugoslovenskih ratova 90-ih godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.