OKRENUO JOJ SE CEO SVET: Prelepa ćerka golmana Partizana bila je biser Beograda, ali se zaljubila u Arkanovog tigra
Barbara Bojović na sahrani Lukinog brata, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

NIJE LAKO...

OKRENUO JOJ SE CEO SVET: Prelepa ćerka golmana Partizana bila je biser Beograda, ali se zaljubila u Arkanovog tigra

Priča koja je dospela u žižu medija na Pirinejskom poluostrvu

Objavljeno: 11:11h

Dok je živela u Beogradu, Barbara Bojović važila je za jednu od najlepših žena srpske prestonice. Kao kćerka Petra Borote, čuvenog golmana „Partizana“, „OFK Beograda“ i Čelsija, živela je poput princeze. Borota je neretko posle uspešnih utakmica na stadionima OFK-a i „Partizana“ znao da uhvati pod ruku suprugu i svoje dve kćerkice, i odvede ih na Voždovac u poslastičarnicu.

Iz „tatine škole“ Barbara Borota izašla je kao odličan đak. Zbog atraktivnog fizičkog izgleda i spremnosti da svakome sve „skreše u brk“, vrlo brzo je postala „zaštitno lice Beograda“. Pa ipak, nije se previše eksponirala; na nagovor prijatelja, pojavila se u nekoliko muzičkih spotova, a onda se posvetila životu u ilegali.

Zahvaljujući atraktivnom fizičkom izgledu i muškim pristupom životu, Barbara je brzo zapala za oko Luki Bojoviću, tadašnjem članu Arkanovih „Tigrova“. Tek pristigao sa ratišta, napojen pričama o srpskom junaštvu, neobuzdan i hirovit, Luka shvatio je da mora da bude „manji od makova zrna“ ne bi li Barbara popustila i postala njegova devojka.

Luka Bojović
Luka Bojović foto: Fonet

O njihovoj vezi malo se pričalo i pisalo. Čini se da španska policija ima najviše informacija o bračnom životu ozloglašenog Luke i njegove lepe supruge, koja mu je rodila troje dece, a o Luki ste, sigurno smo, već imali prilike da čitate OVDE.

Bračni par Bojović živeo je u Valensiji mirnim, povučenim životom. Trudili su se da nikome ne budu „trn u oku“; pa čak i kada su živeli na različitim adresama, ljubavi i pažnje među supružnicima nije manjkalo, piše Alo.

Barbara Bojović na sahrani Lukinog brata
Barbara Bojović na sahrani Lukinog brata foto: Aleksandar Jovanović Cile

Posle spektakularne akcije hapšenja Luke Bojovića i jednom restoranu u Valensiji, španski policajci obelodanili su da su „digli Luku tako što su prethodno pratili njegovu ženu“. Ustanovili su da ona sa decom živi u iznajmljenom stanu u turističkom naselju Fajnstrat, ali da često napušta mesto prebivališta. Pratili su je i zaključili da se sastaje sa Lukom. Španci su ga ukebali u jednom restroranu, a on je u kameru, sa lisicama na rukama, poslao poljubac svojoj ženi.

Po Lukinom hapšenju, španski mediji vrveli su od romansiranih priča o „lepoj Barbari koja živi sa srpskim kriminalcem“, zapitavši se „zašto tako lepa žena ne živi mirnim životom“.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.