BIVŠI POLICAJCI SU SE ZAKLELI U CRKVI DA ĆE SE ZAPALITI AKO IH OSUDE! Haos ispred SUDA U KRAGUJEVCU
BIVŠI POLICAJCI HOĆE ŽIVI DA SE ZAPALE, Foto: Kurir.rs

na licu mesta

BIVŠI POLICAJCI SU SE ZAKLELI U CRKVI DA ĆE SE ZAPALITI AKO IH OSUDE! Haos ispred SUDA U KRAGUJEVCU

Oni su doneli dva šatora i 22 flaše benzina. Pre ulaska u sud prošli su rigoroznu kontrolu i pretres. Suđenje je počelo u 10 časova

Objavljeno: 11:13h

Jake policijske snage obezbeđuju zgradu Suda. Policajci optuženi u sporu doneli benzin i dva šatora.

Iz vrha kragujevačkog MUP-a naređeno je da se po cenu hapšenja spreči samospaljivanje preko 20 bivših policajaca iz Raške ispred Apelacionog suda u Kragujevcu.

Sud rešava po osuđujućoj presudi Višeg suda u Kraljevu

- Kolege nije vaš život vredan ničega, nemojte se spaljivati. Svi mi se poznajemo, biće sve u redu-ubeđivao je svoje bivše kolege jedan od policajaca iz patrole koji se nalazi od ranog jutra kod zgrade Suda. U samoj zgradi i na stražnjem ulazu, videli smo veliki broj pripadnika interventne jedinice, a nezvanično se pročulo da je iz vrha kragujevačkog MUP-a, naređeno da se uhapse svi koji pokušaju da unesu benzin zbog izazivanja opšte opasnosti".

- Nas nekoliko se zaklelo u crkvi da će se zapaliti ukoliko nas osude. Dosta je bilo maltretiranja, šikaniranja, terora. Mi nemamo kud- kažu optuženi iz Raške oko okupljeni oko suda u Kragujevcu koji su se obratil svim međunarodim organizacijama u EU za zaštitu ljudskih prava.

Oni su doneli dva šatora i 22 flaše benzina. Pre ulaska u sud prošli su rigoroznu kontrolu i pretres. Suđenje je počelo u 10 časova.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / D.ilić / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.