POZITIVNA DEJSTVA POLUDRAGOG KAMENJA: Sa ovim nakitom podižete raspoloženje, imuntiet i energiju
Sa ovim nakitom nećete pogrešiti, Foto: Profimedia

sjajan predlog

POZITIVNA DEJSTVA POLUDRAGOG KAMENJA: Sa ovim nakitom podižete raspoloženje, imuntiet i energiju

Osim navedenog, poludrago kamenje ima i estetsku vrednost - veoma lepo, elegantno i luksuzno izgleda

Objavljeno: 15:17h

Poludrago kamenje ima pozitivna dejstva, što je poznato vekovima unazad. Širok je spektar dejstava poludragog kamenja - od lekovitih svojstava, do uticaja na raspoloženje i energiju. Osim navedenog, poludrago kamenje ima i estetsku vrednost - veoma lepo, elegantno i luksuzno izgleda, te je nakit od njega nepogrešiv izbor.

Ukoliko volite sofisticirane minđuše, koje odišu stilom i kvalitetom, model Single White je predlog za vas. Sačinjene su od belog korala i Swarovski kristala. Beli koral je dragulj mira, radosti i uživanja u životu, a Swarovski kristali su dragulji čistog luksuza. Uz svaki poručeni komad nakita dobićete i karticu na kojoj je naznačeno koji se tačno dragulji nalaze u vašem vlasništvu, kao i vrećicu za čuvanje. Cena je 990 rsd, i OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Minđuše od crnog oniksa, oplemenjene Swarovski kristalima, model Single Black su za dame koje vole elegantnu i luksuznu notu. Crni oniks je dragulj iskrenosti, oštroumnosti i duhovne snage. Dužina minđuše je 5,7 cm i uz njih dobijate vrećicu i karticu o vlasništvu dragulja. OVDE ih možete poručiti,po ceni od 990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Minđuše Single Turquoise sačinjene su od tirkiznog žada oplemenjenog Swarovski kristalima. Veoma su elegantne, upečatljive i odlično pristaju damama svih generacija. OVDE ih možete poručiti, po ceni od 990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Model City White je mnogim damama favorit! Sačinjene su od belog korala (dragulj mira, radosti i uživanja u životu), hematita (dragulj samopouzdanja, koji podstiče snagu volje), Swarovski kristala (dragulj čistog luksuza) i srebrne udice (silver 925). OVDE mogu biti vaše, po ceni od 1990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Elegant Purple su izuzetno lepe i elegantne minđuše srednjeg formata, sačinjene od purpurnog ahata i belog korala, oplemenjenih Swarovski kristalima. Purpurni ahat je dragulj emotivne, fizičke i intelektualne ravnoteže. Ukupna dužina minđuše je 8,2 cm. OVDE ih možete poručiti, po ceni od 1990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Narukvica City Silver je model koji ćete odmah zavoleti. Veoma je atraktivna i moderna, srednjeg formata, sačinjena od hematita oplemenjenog Swarovski kristalom. Može da se nosi samostalno, ali i zajedno sa drugim nakitom (satom ili narukvicom). Njena cena je 1990 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko volite narukvice, model Elegant White Night je naša preporuka. Sačinjena je od belog korala,crnog oniksa, hematita i Swarovski kristala. Veoma je elegantna, te će i najobičniju modnu kombinaciju osvežiti i dati joj posebnu notu.Njena cena je 2990 rsd, OVDE je možete poručiti, pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Celokupnu ponudu, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.