SRBI I HRVATI, EVO POSLOVA ZA VAS: Zarada vrhunska, plata LUDAČKA za ove prostore, a ovo su glavni USLOVI!
Foto: Shuterstock

IDEMOOO

SRBI I HRVATI, EVO POSLOVA ZA VAS: Zarada vrhunska, plata LUDAČKA za ove prostore, a ovo su glavni USLOVI!

Kao što je ranije rečeno, kompanija sa sedištme u Dubaiju, 12. avgusta će održati kasting u Splitu, a tri dana kasnije, 15. u Budvi

Objavljeno: 17:13h

Najveća avio-kompanija s Bliskog istokla "Emirates" raspisaće u septembru konkurs za novo osoblje sa prostora Srbije i Hrvatske.

Kasting će se održati 6. septembra od 8 sati, a u Zagrebu 10. septembra u isto vreme.

Da biste konkurisali da postanete deo tima ove velike avio - kompanije potrebno je da ispunjavate sledeće uslove: da imate najmanje 21 godinu, da kada podignete ruke dok stojite na prstima ne premašujete visinu od 212 cm , završenu srednju školu, da tečno govorite engleski jezik, kao i da ga pišete bez greške, da nemate tetovaže na vidljivom mestu, kao i da ste u dobroj kondiciji.

Svi zainteresovani neka na kasting ponesu i svoj CV, ako zadovoljavaju gore navedene uslove. Najbolji će biti pozvani na razgovor tokom iste nedelje u kojoj se održava i kasting.

Kao što je ranije rečeno, kompanija sa sedištme u Dubaiju, 12. avgusta će održati kasting u Splitu, a tri dana kasnije, 15. u Budvi.

Ko bude imao tu sreću da postane deo njihovog tima, zarađivaće mesečno oko 2.115 evra, imaće plaćene troškove presedanja i smeštaja u Dubaiju, 30 dana godišnjeg odmora i godišnju besplatnu avio kartu za zemlju iz koje zaposleni dolazi.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Exyuaviation / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.