PELJEŠE VOZAČE BEZ MILOSTI: Lažni presretači haraju Ibarskom magistralom, PAZITE IH SE, DOK TREPNETE OTEĆE VAM 40 EVRA NA OVU FORU!
Foto: Nebojša Mandić

Strašno

PELJEŠE VOZAČE BEZ MILOSTI: Lažni presretači haraju Ibarskom magistralom, PAZITE IH SE, DOK TREPNETE OTEĆE VAM 40 EVRA NA OVU FORU!

Najčešće operišu na Ibarskoj magistrali, nekim deonicama auto-puta, a kazne uglavnom naplaćuju oko 40 evra

Objavljeno: 05.06.2018. 11:47h
  • 9

Na Ibarskoj magistrali, a verovatno i po auto-putu i ko zna gde još, hara lažni presretač, lik vozi džip "audi Q7" registarske oznake BG 1187IV. Meni je uzeo 40 evra na Rušnju i saznao sam da se "audi" vodi na fizičko lice. Ima odličnu priču i neku značku, policijske blinkere i sirenu. Ja sam naseo, ali ne daj bože da ga vidim opet.

Ovako glasi upozorenje sa Fejsbuka jednog građanina koji je imao tu nesreću da se na Ibarskoj magistrali susretne sa lažnim presretačem.

Ovi savremeni "drumski razbojnici" haraju Srbijom i pelješe vozače, a najčešće operišu na Ibarskoj magistrali, nekim deonicama auto-puta, a kazne uglavnom naplaćuju oko 40 evra.

Posao vode kriminalne grupe iz Bugarske i Rumunije

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović kaže da su žrtve lažnih presretača najčešće stranci, a da te poslove vode kriminalne grupe iz Bugarske i Rumunije.

- Dešava se da i naši građani budu na meti prevaranata. Ukoliko vozači posumnjaju da ih je zaustavio lažni presretač, najbolje je da pozovu dežurnu službu policije, da izdiktiraju registarski broj i pitaju da li to vozilo pripada MUP. Ukoliko u policiji kažu da ne pripada, onda da prijave da se to lice predstavilo kao presretač. Najbolji savet je da se poštuju saobraćajni propisi, onda nema razloga da vas bilo ko zaustavi - kaže Okanović.

Bonus video: GROM JE UDARIO U CRKVU JER NAS BOG KAŽNJAVA ŠTO SMO OTERALI SVEŠTENIKA: Sve je počelo ovom predstavom na dan Svetog Save

(Espreso.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media