MUČI VAS PREKOMERNO ZNOJENJE I NEPRIJATNI MIRISI? Povratite samopouzdanje za samo par dana!
Foto: Profimedia

najbolje rešenje

MUČI VAS PREKOMERNO ZNOJENJE I NEPRIJATNI MIRISI? Povratite samopouzdanje za samo par dana!

Lekari i farmaceuti su nakon istraživanja u poslednjih 15 godina otkrili formulu za rešavanje klinički vidljive hiperhidroze ili kako to jednostavnije zovemo prekomerno znojenje!

Objavljeno: 14:03h

Povećano znojenje je uporan problem koji muči veliki broj ljudi svih generacija.

Nažalost ovo je veoma neprijatan problem, međutim lekari i farmaceuti su nakon istraživanja u poslednjih 15 godina otkrili formulu za rešavanje klinički vidljive hiperhidroze ili kako to jednostavnije zovemo prekomerno znojenje.

Perspi-Guard Sprej , je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa,pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj a time i samopouzdanje. Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških obika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno, dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

Pepsi sprej
Pepsi sprej foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® Sprej nije dnevni dezodorans već medicinski Antiperspirant protiv prekomernog znojenja Hiperhidroze).

Pepsi sprej
Pepsi sprej foto: Promo

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2370 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.