Budala u Srbiji i Hrvatskoj ima za izvoz: To je razlog zašto gamad opstaje na vlasti, HDZ tamo, SPS kod nas! Ipak, pojavu kao što je Vulin niste videli!
Sergej je danas bio gost na hrvatskoj televitiji, Foto: Printscreen HRT

SERGEJ NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI

Budala u Srbiji i Hrvatskoj ima za izvoz: To je razlog zašto gamad opstaje na vlasti, HDZ tamo, SPS kod nas! Ipak, pojavu kao što je Vulin niste videli!

Sergej Trifunović je gostovao u jednoj od najgledanijih hrvatskih emisija "Nedeljom u 2"

Objavljeno:

Današnji gost emisije "Nedeljom u 2" bio je poznati glumac, Sergej Trifunović, koji je emisiju započeo pričom o svom gostovanju u Istanbulu. Iako se s bratom Branislavom šalio na račun velikih Srba, njegovim snimcima našli su se uvređeni muslimani.

S obzirom na to da je došao u emisiju u jeku zategnutih hrvatsko-srpskih odnosa, Trifunović je dao svoje mišljenje o tome.

- Ustašama su potrebni četnici i četnicima su potrebne ustaše da bi uopšte postojali. Kako se zove onaj novinar koji zove Šešelja telefonom? Bukvalno sam zaboravio ime. Kapiraš koliko je to sve... - rekao je Trifunović.

Za Šešelja je rekao da je trebao da bude izbačen iz srpske Skupštine nakon što je izgazio zastavu i "naj**ao se majke Hrvatske".

- Ti uvek imaš Šešelja, Antu Đapića... to je razlog zašto ova gamad opstaje na vlasti. To je ista ekipa koja je vodila rat, HDZ ovde, SPS tamo. Budala na ovim prostorima niče za izvoz - rekao je.

- Hrvatska treba da se oseća jako oštećeno, jer takvu pojavu kao što je Vulin niste videli - dodao je.

Ponovio je reči Zorana Pusića o tome da je Haški sud takav kakav je ipak potreban.

- Hrvatska je uskraćena za katarzu. Kad pogledaš Nemačku, koja je povela dva rata i postala nacistička zemlja koja je sravnjena, ali to je zemlja koja je prošla katarzu - rekao je.

- NDH je bila jedna od pet fašističkih zemalja, minimalizovanje žrtava je najogavnija stvar koju možemo da uradimo, milion puta sam čuo za Srebrenicu da nije bilo osam hiljada ljudi, nego dve. U čemu je razlika. Ili Jasenovac.

Dodao je da mu mladi zahvaljuju na tome što javno progovara o tim temama na društvenim mrežama, no on to prvenstveno radi zbog sebe.

Bonus video DRAMA U HRTKOVCIMA: Napadnut funkcioner LDP! Nosio plakat Šešelj ratni zločinac!

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.