PATITE OD BOLOVA U MIŠIĆIMA I ZGLOBOVIMA? Jedinstvena patentirana formula je revolucionarno rešenje
Bolovi u zglobovima i mišićima se javljaju zbog nedovoljne brige o ishrani, Foto: Profimedia

odličan predlog

PATITE OD BOLOVA U MIŠIĆIMA I ZGLOBOVIMA? Jedinstvena patentirana formula je revolucionarno rešenje

Podizanjem lokalne cirkulacije omogućava se da dođe do popravljanja stanja tretiranog mesta na najprirodniji mogući način

Objavljeno:

Bolovi u zglobovima i mišićima su jedan od najčešćih razloga za traženje pomoći stručnjaka. Ovo stanje se javlja zbog nedovoljne brige o ishrani, načinu držanja i kretanja, kao i poslovima kojim se bavite. Ako su vam bolovi u zglobovima i mišićima, slaba cirkulacija, ili bol u leđima nešto što vas muči, najbolje rešenje je da prirodnim putem tretirate bolno mesto. Herbal Aurum – gel za masažu sa biljnim ekstraktima je revolucionarno sredstvo koje stimuliše cirkulaciju, sanira otok i modrice, te utiče na redukovanje osećanja konstantnog umora.

foto: Promo

Ovaj gel je jedinstvena patentirana formula, koja vam omogućava najbrže prodiranje kroz kožu, najdublje prodiranje u tkivo, kao i drrastično podizanje lokalne cirkulacije. Podizanjem lokalne cirkulacije omogućavamo da dođe do popravljanja stanja tretiranog mesta na najprirodniji mogući način. Sastav Herbal Aurum gela čine potpuno prirodni sastojci: Mentol, kamfor, eukaliptus i ruzmarin.

Mentol – Mentol je prirodni anestetik i ima blago antiseptičko dejstvo. Utiče na receptore za osećaj temperature, pa mentol na koži daje osećaj hlađenja. Time se ublažavaju simptomi kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta.

Kamfor – Ulje kamfora se upotrebljava u obliku rastvora za utrljavanje, deluje antiinflamatorno i na koži uzrokuje kratkotrajno širenje krvnih sudova čime daje osećaj topline, dok površinski kožu blago hladi. Kamfor deluje kao antiseptik, redukuje upale, stimuliše cirkulaciju, jača tonus kože, pružajući joj prijatan osećaj hlađenja.

Eukaliptus – Osim toga što deluje umirujuće, etarsko ulje eukaliptusa nas i štiti od bakterija i mikroba i koža ga brzo upija. Ulje eukaliptusa se preporučuje za masažu tela, jer pomaže u izlečenju iritacije kože, uboda insekata i plihova. Za masažu leđa i ramena koristite eukaliptusovo ulje s uljem vitamina E jer olakšava masiranje. Kao prirodni analgetik, eukaliptusovo ulje ublažava bolove u telu i zglobovima, te opušta um i telo.

Ruzmarin – Ruzmarin je od davnina poznat kao lekovita biljka. Eterično ulje ruzmarina ima antioksidantno i antiseptičko dejstvo, pročišćava i tonifikuje kožu, smanjuje nadutost stomaka, a jednako je delotovran i kod poboljšavanja pamćenja. Eterično ulje ruzmarina poseduje antibikrobne i antiseptičke kvalitete. Sudeći prema zaključcima stručnjaka Medicinskog fakulteta u Kataniji u Italiji, reč je o supstanci koja pomaže ćelijama u borbi protiv oštećenja kože.

foto: Promo

Cena Herbal Aurum gela protiv bolova je snižena 50%, te iskoristite akciju i odmah ga OVDE poručite po ceni od 3228 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Još sjajnih stvari, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.