PEPE I GMAZ! SAMO MESO, HOLESTEROL ZA PRVIH 10! Sergej i Bane Trifunović i Viktor Troicki sprdaju se s dijetom Novaka Đokovića! (VIDEO)
Sergej Trifunović, Viktor Troicki i Branislav Trifunović, Foto: Printscreen/Instagram/dick_whistler

Šta će reći Nole?

PEPE I GMAZ! SAMO MESO, HOLESTEROL ZA PRVIH 10! Sergej i Bane Trifunović i Viktor Troicki sprdaju se s dijetom Novaka Đokovića! (VIDEO)

U jednom istanbulskom restoranu nastali su zanimljivi snimci i fotografije sa još zanimljivijim komentarima

Objavljeno:

Viktor Troicki trenutno se nalazi u Istanbulu, gde igra teniski turnir.

Tamo se sreo s braćom Trifunović, Sergejem i Branislavom, glumcima iz Srbije, koji već danima obilaze jednu od evropskih turističkih meka i o tome detaljno izveštavaju, o čemu možete čitati OVDE.

Ova trojka je iskoristila priliku za susret u jednom od restorana u najvećem gradu Turske, gde su uživali u specijalitetima koji su im servirani, ali posebno ono što je izazvalo pažnju javnosti jesu fotografije koje su se pojavile na Instagramu s njihovog druženja.

Tačnije, komentari koje je Sergej Trifunović ostavio uz kraći video zapis, a potom i zajedničku fotografiju njih trojice dok uživaju u hrani.

- Novi nutricionista i life coach Viktora Troickog: Peppe i Gmaz. Samo meso, samo vrhunski rezultati: Holesterol za prvih 10 - napisao je Sergej uz zajedniču fotografiju.

Објава коју дели Sergej (@dick_whistler) дана

Ovde je jasno da se radi o aluziji na Novaka Đokovića, njegov režim ishrane, ali i prisutnost Pepea Imaza koga mnogi nazivaju guruom, te krive za sunovrat najboljeg srpskog sportiste svih vremena.

E sad, da li je ovo upućeno Novakovim kritičarima, odnosno onima koji smatraju da mora da vrati meso u svoj režim ishrane i da se otkači Pepea Imaza, te je na neki način vrsta prozivke za njih ili možda nešto drugo, to samo oni znaju.

Interesantno, u komentarima na sliku se javio i glumac Andrija Milošević sa interesantnim komentarom:

- Braća Oglodani i Apostol teniski Arhireketski Gospodin Upalonije, posle kratkog izjedanija - napisao je Milošević.

Na snimku koji je takođe okačio stariji Trifunović vidi se kako Troicki glođe rebro, a u pozadini se čuje Trifunović koji govori kako je meso razlog zašto je srpski teniser posle dugo vremena ostvario pobedu na ATP turu.

- Novi nutricionisti Troickog: idemo u kontru! Samo meso! I eto rezultata - napisao je uz video Sergej, što je još jedna aluzija na priču oko Novaka Đokovića i njegovog sunovrata za koji mnogi njegovi fanovi krive promenu načina ishrane i dijetu.

Објава коју дели Sergej (@dick_whistler) дана

BONUS VIDEO: ANASTASIJA SE POJAVILA NA PLAŽI, A KADA SE OKRENULA NASTAO JE HAOS: Bikini se izgubio među njenim adutima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.