Jura ponovo otpušta bolesne od raka bez milosti! Nova žrtva korejske firme!
Foto: Prinscreen/Youtube/Insajder Video

gde će im duša

Jura ponovo otpušta bolesne od raka bez milosti! Nova žrtva korejske firme!

Sanja Jovanović ostala bez posla nakon što je obolela od teške bolesti

Objavljeno:

- Ako je trebalo da se smanji broj zaposlenih, mogli su da daju otkaz nekome ko je u boljoj situaciji, a nas da sačekaju da ozdravimo pa da nas otpuste. Nije ljudski ovako. Valjda nas treba neko da zaštiti u ovoj zemlji.

Najgore je što mi knjižica važi još samo danas, već sutra može da ne važi. Na osnovu čega onda da se lečim, neću moći da primam terapije. Kako da nastavim lečenje bez knjižice, koja mi je preko potrebna. Nemam više ni volje da radim u takvoj firmi gde nema humanosti. Njihova firma - njihovo pravo. Istekao mi je ugovor, imaju pravo da ga ne produže, ali valjda bi trebalo da sačekaju makar da dođem sa bolovanja pa onda. Šta hoćete gore od opake bolesti i otkaza u isto vreme. Imam 40 kilograma, ionako ne mogu da jedem, još mi je samo ovo falilo. U teškoj smo materijalnoj situaciji jer i roditelji ne rade, jedino što brat ima neke prihode, navodi Sanja.

SAD SU SE SETILI! Jura radnici koja boluje od raka ponudila NOVI ugovor!

SLUČAJ VIOLETE PETROVIĆ

„Nećemo da pomognemo“

Generalni direktor „Jure“ za Srbiju Nam Đin Čoi je, govoreći o ponovnom otpuštanju obolele samohrane majke Violete Petrović, izjavio da njoj “nisu dali otkaz, već joj nisu produžili ugovor” i tvrdi da “nijedan zakon Srbije nisu nikada prekršili”.

foto: Jugmedia

- Kompanija vrši evaluaciju svih radnika i odlučili smo da u konkretnom slučaju njoj ne produžimo ugovor posle dve godine, na šta kao kompanija imamo apsolutno pravo. Njeno zdravstveno stanje nema nikakve veze s prekidom naše saradnje - rekao je Nam Đin Čoi za N1.

U DECEMBRU JE DOBILA OTKAZ IAKO BOLUJE OD RAKA! Tad je javnost spasila, a danas joj je Jura OPET DALA OTKAZ!

Ministar rada Aleksandar Vulin u saradnji sa “Blicom” tražio je novi posao za Violetu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.