Jura ponovo otpušta bolesne od raka bez milosti! Nova žrtva korejske firme!
Foto: Prinscreen/Youtube/Insajder Video

gde će im duša

Jura ponovo otpušta bolesne od raka bez milosti! Nova žrtva korejske firme!

Sanja Jovanović ostala bez posla nakon što je obolela od teške bolesti

Objavljeno: 04.06.2017. 12:57h
  • 17

Radnica "Jure “ Sanja Jovanović (35) iz Niša ostala je bez posla u toj južnokorejskoj fabrici jer joj je 31. maja istekao ugovor o radu, iako se nalazi na bolovanju zbog raka grlića materice.

- Nadala sam se ugovoru za stalno i porodici, a dobila rak i ostala sam bez posla. Ima li šta strašnije od toga - kaže za “Blic” Sanja, koja je u “Juri” radila dve godine na određeno.

Jovanovićeva je vest o tome da joj ugovor nije produžen primila u Kliničkom centru u Nišu, gde odlazi svakodnevno na zračenja i da bi primila hemoterapiju venskim putem.

- Juče sam bila u bolnici kada su zvali iz kadrovske službe. Gde ste, pitaju. Kažem u bolnici, šta je čudno, imam rak. Znamo, kažu, razmatrali smo vaš slučaj, ali vam nije produžen ugovor. Nisam se iznenadila jer jedva čekaju da neko ode na bolovanje da bi ostao bez posla, kaže Sanja.

Ona nije znala da se razbolela sve dok oko Nove godine nije osetila prve simptome.

- Nisam htela na bolovanje zbog straha od otkaza. Kada sam osetila prve simptome, pila sam tablete protiv bolova i išla na posao sve do 8. marta, kada me je pregledala moja ginekološkinja koja mi je rekla da imam tumor i da moram da uradim biopsiju. Pitala sam je da li mogu prvo sutradan da završim smenu pa da idem na biopsiju, a ona mi je rekla da je stvar vrlo ozbiljna i da je u pitanju život. Posle biopsije zbog krvarenja sam bila u bolnici devet dana. Onda su utvrdili da se radi o malignom tumoru i da sam u trećem B stadijumu.

To znači da sam zakasnila za operaciju godinu dana pa sam započela sa hemoterapijama, počinje mučnu ispovest Sanja.

Ona kaže da je vredno radila nadajući se da će dobiti ugovor za stalno, pa se čak javljala na posao i subotom.

Ministarstvo rada: Bolesnoj radnici Jure ISTEKAO UGOVOR o radu 30. novembra

Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media