Ana je kažnjena sa 15.000 jer je uvredila komunalca, a on duplo manje jer je uvredio nju! SLUČAJA IZ NS JE ZA NEVERICU!
Foto: Profimedia

bahatost

Ana je kažnjena sa 15.000 jer je uvredila komunalca, a on duplo manje jer je uvredio nju! SLUČAJA IZ NS JE ZA NEVERICU!

Novosađanka je odlučila da tuži komunalnog policajca koji joj je van svoje dužnosti uputio niz verbalnih uvreda zbog nepropisnog parkiranja, ali se i sama našla na sudu, gde je nakon postupka novčano kažnjena zbog navodnog remećenja javnog reda i mira

Objavljeno:

Komšija M.K. koji nije mogao da izađe kolima iz zgrade, takođe je saslušan na suđenju povodom ovog slučaja kada je izjavio da je ukazao komšiji na to da je ’’burno reagovao’’, da je čuo svađu, ali da nije mogao da razume sve reči koje su okrivljeni upućivali jedno drugom.

OVERA KNJIŽICA I PLATE U SRBIJI MENJAJU SE DRASTIČNO! Brnabić za Espreso objašnjava šta to tačno znači!

- Ja nisam svadljiva i ne koristim reči koje mi se stavljaju na teret. Pogotovo ne pred decom. Ali, i tu neistinu da zanemarimo. Interesuje me kakvu poruku naše pravosuđe šalje narodu? Izgleda da uopšte nisam trebala da prijavim čitav slučaj. Deca su mi istraumirana, a ja ih učim da se obrate policiji čim imaju neki problem i da će ih policija zaštititi. Vidim sada kako su nas zaštitili policija i pravosuđe.

foto: Marina Lopičić

Nakon presude, Ana je odlučila da angažuje advokata kako bi se izborila za pravdu. Zvezdan Živanov, njen advokat, kaže da je reč o klasičnom propustu policije i dodaje:

- Policija je išla linijom manjeg otpora i napravila propust. Umesto da je podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv onog ko je vršio radnje narušavanje javnog reda i mira, u konkretnom slučaju protiv M.K., oni su podneli isti zahtev i za podnosioca prijave Ane Vitomir. A, ona nije tražila advokata jer je smatrala da nema potrebe za tim zato što je žrtva. Ona je tražila zaštitu, a ispala okrivljena.

Da li je dobro ići u CRKVU tokom MENSTRUALNOG CIKLUSA? Ovo pitanje muči vernice oduvek - a šta je odgovor?

Njega je Ana Vitomir ovlastila da podnese žalbu na presudu Prekršajnog suda u Novom Sadu i nada se da će je sud usvojiti.

Ana zaključuje razgovor rečima:

- Ja praktično sada imam dosije u kome se navodi da sam pravila neki cirkus. Ispada kao da nisam smela da tražim zaštitu od policije. I čemu ja sada da učim decu? Nisu ona više tako mala i kako sada da im objasnim da nisam trebala da prijavim čiku koji je napao njihovu mamu? Prijavila sam nasilje a pred sudom sam ispala kriva. Nadam se da će se ipak sve to rešiti i da će pravi izgrednik biti kažnjen.

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.