Ana je kažnjena sa 15.000 jer je uvredila komunalca, a on duplo manje jer je uvredio nju! SLUČAJA IZ NS JE ZA NEVERICU!
Foto: Profimedia

bahatost

Ana je kažnjena sa 15.000 jer je uvredila komunalca, a on duplo manje jer je uvredio nju! SLUČAJA IZ NS JE ZA NEVERICU!

Novosađanka je odlučila da tuži komunalnog policajca koji joj je van svoje dužnosti uputio niz verbalnih uvreda zbog nepropisnog parkiranja, ali se i sama našla na sudu, gde je nakon postupka novčano kažnjena zbog navodnog remećenja javnog reda i mira

Objavljeno:

Novosađanku Anu Vitomir verbalno je napao komunalni policajac van dužnosti M. K. zbog toga što je nepropisno parkirala svoj automobil ispred ulaza u zgradu u Mornarskoj ulici kako bi odvela ćerku na trening.

Ova Novosađanka otkriva za Blic:

- Imam dve ćerke od pet i devet godina i obe su bile sa mnom. Vozila sam stariju na trening i budući da smo kasnili, a da nigde u blizini nije bilo mesta za parking, zaustavila sam se ispred kolskog ulaza u zgradu i uključila četiri žmigavca. Odustali smo od treninga jer smo zakasnili i nije nas bilo možda desetak minuta. Kada smo se vratili M. K. nas je verbalno napao. Vređao me je, psovao, pljuvao i govorio da će mi izbušiti gume.

Ana objašnjava da je zbog toga što su se njene ćerke uznemirile zbog svađe sa radnikom komunalne policije i počele da plaču, odlučila da prekine raspravu i otišla sa decom kući. Ona se priseća tog događaja i kaže:

I danas je letnji dan u Srbiji, ali SUTRA nas čeka prava temperaturna bomba!

- Kada smo stigli kući suprug je pozvao policiju i prijavili smo čitav slučaj. Posle izvesnog vremena stigao mi je poziv da se javim u sud i to u svojstvu okrivljene. Mislila sam da je neka greška. Međutim, ispostavilo se da se i meni sudi.

Žena objašnjava da je bila u neverici prošle nedelje kada joj je stigla presuda Prekršajnog suda u Novom Sadu kojom su i ona i M.K. osuđeni za remećenje javnog reda i mira.

U presudi u koju je ’’Blic’’ imao uvid, navodi se da je M.K. je kažnjen sa 8.000 dinara zato što je Ani rekao ’’đubre jedno bezobrazno, izbušiću ti gume’’, a Ana Vitomir sa 15.000 dinara jer mu je rekla ’’stoko jedna bezobrazna’’.

U presudi stoji i da je M.K. tada delovao u svojstvu zamenika predsednika Skupštine stanara i da je bio u obavezi bila da Ani Vitomir ukaže na to da je nepropisno parkirana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.