"I DALJE SAM U ŠOKU": Novosađanin stao zbog CRNE MAČKE NA PUTU, a ono što je usledilo RAZNEŽILO je CELU SRBIJU!
Mačka, Foto: Profimedia

neverovatna priča

"I DALJE SAM U ŠOKU": Novosađanin stao zbog CRNE MAČKE NA PUTU, a ono što je usledilo RAZNEŽILO je CELU SRBIJU!

Saša B, kako se zove mladić iz Novog Sada, kretao se kolima kada mu je ispred automobila iskočila crna mačka

Objavljeno:

Muškarac iz Srbije opisao je jednu neobičnu situaciju iz saobraćaja koja je usled priče koja se krila iza svega, postala viralni hit na društvenim mrežama. Naime, on je bio svedok ogromne ljubavi majke mačke prema svom detetu, usled čega je ona rizikovala i svoj život, sve samo da se pomogne njenom mladunčetu.

Saša B, kako se zove mladić iz Novog Sada, kretao se kolima kada mu je ispred automobila iskočila crna mačka, koja nije želela da se pomeri sve dok joj nije pomogao da spasi njeno mladunče. Naime, majka je strpljivo sačekala da Saša izađe iz automobila, a zatim i da je prati, sve dok ga nije dovela do ograde iza koje se nalazilo njeno mače. Kako je napisao životinja se nalazila u nezavidnoj poziciji, zaglavljena. Mama mačka nije mogla da pomeri flašu i spasi svoje mladunče, usled čega je rizikovala čak i svoj život u nameri da se njeno dete oslobodi.

Majka strpljivo čekala da izađe iz kola

U čitavoj toj situaciji Saša je imao dovoljno ljubavi, čovečnosti i prisebnosti u sebi da zna kako u čitavoj situaciji mače ne bi smeo da dira, te je samo pomerio flašu.

"Upravo mi se desilo nešto u šta ni sam ne mogu da poverujem. Srećom, imam svedoka. Do pre desetka minuta su mi bili u gostima drug i njegova verenica i odvezao sam ih kući. U povratku, vozim polako ka kući i kod vrtića ovde u kraju na put izleće crna mačka, seda na na sred puta i zamrznuto gleda u moj auto. Meni je pušten radio, motor radi, ne čujem je, ali vidim po ustima da mjauče i kao da me doziva, bukvalno mi je to bila prva pomisao. Izlazim, ostavljam otvorena vrata i prilazim joj, a ona beži do ograde vrtića.

Objava Novosađanina o neobičanoj situaciji na putu
Objava Novosađanina o neobičanoj situaciji na putufoto: Printscreen/Facebook

Dovela ga do zaglavljenog mačeta

U ogradi je zaglavljena neka flaša plastična između dve rešetke ograde, a ispod nje se zaglavilo njeno mače. Neko mi je rekao, ne znam koliko je tačno, da mačke ne vole miris ljudi na mačićima i da hoće da ih odbace ako mirišu na ljude, pa sam se trudio da pomerim flašu, ali da ne povredim i ne dodirujem mače. U tom trenutku iza mojih kola zaustavlja se komšija iz zgrade pored moje, misleći da meni treba pomoć pritrčava, onda se nasmejao kada je video šta je u pitanju.

Odglavio sam flašu ubrzo i iste sekunde je mačka uhvatila mače za vrat i pobegla sa njim u mrak. Čekali smo desetak sekundi misleći da će se vratiti bez njega, ali nije. Meni je i dalje neverovatno da je mačka zaustavila auto kako bi potražila pomoć za svoje mače. Još uvek sam u šoku. Koliko pametno stvorenje!!!! Tek posle mi komšija kaže da je pomislio da me je neko napao, jer je prepoznao moj auto i video otvorena vrata, a mene nema. Bukvalno kao telepatija, sve sam je razumeo i da trebam da izađem i da trebam da pomognem, a ni sam ne znam kako.", napisao je Saša u viralnoj objavi, koja je ubrzo po objavljivanju postala viralni hit na društvenim mrežama.

Bonus video:

00:05

PANTER LI JE, MAČKA LI JE? Čitalac zbunjen, šta je ovo na snimku, ko se šeta kanalom Dunav-Tisa-Dunav (VIDEO)

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.