"ULOŽI 15 GODINA U NEŠTO DRUGO, LUTKO": Srbi otkrili šta bi rekli 16-godišnjem sebi, OTVORILI DUŠU
Knez Mihailova, Foto: Espreso

šta biste vi rekli sebi?

"ULOŽI 15 GODINA U NEŠTO DRUGO, LUTKO": Srbi otkrili šta bi rekli 16-godišnjem sebi, OTVORILI DUŠU

Ovu temu pokrenuo je neimenovani momak iz Srbije, koji je na Reditu jednostavno postavio pitanje: "Šta biste rekli 16–godišnjem sebi?"

Objavljeno:

Mnogo je stvari iz prošlosti koje bi svako od nas voleo da ispravi i uradi drugačije. Iako prilika za tako nešto nažalost ne postoji, ono čuveno pitanje "šta biste rekli mlađem sebi" tu je kao mogućnost da sa sadašnje tačke sagledamo kako stoje stvari. A šta bi to rekli mlađem sebi, priznali su nedavno i pojedini Srbi na internetu.

Ovu temu pokrenuo je neimenovani momak iz Srbije, koji je na Reditu jednostavno postavio pitanje: "Šta biste rekli 16–godišnjem sebi?".

"Ništa! Šta god da kažem ne bih poslušao"

Iako je bilo onih koji su ovu objavu iskoristili da se našale, priznavši da ne žale za onim što se odigralo u prošlosti, bilo je onih koji su ozbiljno priznali šta ih muči. Poželevši da drugima skrenu pažnju, da ne greše kao i oni.

"Lester osvaja Premier ligu 2016", "Ništa. Da mu bilo šta kažem budala ne bi poslušala je*o mu pas mater", "Smršaj konju 20-30 kg, kreni u teretanu na trčanje svaki drugi dan, i moći ćeš i da radiš modeling sa 18 i to sa šansom da se uzmu dobre pare, a ne da smršaš sa 30 tek", "Ne bih rekao ništa, onda je već kasno da mu kažem da uči (jer i sam ranije imao loše ocene) a za neke životne mudrosti je još rano. E onome od 28-30 godina bih prišao i tako ga odvalio bejzbol palicom po glavi (zbog nekih stvari urađenih onda) da bi me i dan danas bolelo", pisali su oni.

Šta biste rekli 16–godišnjem sebi?

"Da provodi više vremena sa roditeljima"

A onda su neki drugi reditori malo uozbiljili situaciju te priznali:

"Ostavi ga", "Više samopouzdanja i ne druži se sa osobama koje te odbacuju", "Ne veruj ljudima, oslanjaj se samo na sebe, jedino će te roditelji voleti bezuslovno. Budi mnogo više sebičan jer svi ostali jesu", "Život nije tako dugačak kako se čini", "Znam da si se zaljubila. Dobre vesti - volećete se dugo, imaćete zajednički dom, prijatelje, i sve ono iz filmova. Loše vesti - raskinućete kad budeš imala zamalo 30. Uloži 15 godina u nešto drugo, lutko", "Da provodi više vremena sa roditeljima jer ne zna šta ga čeka kroz koju godinu iza ugla", glasili su njihovi komentari, gde je većinu, poslednji skoro pa rasplakao.

Bonus video:

02:07

TINA IVANOVIĆ U EMOTIVNOJ ISPOVESTI U SCENIRANJU POTRESLA JAVNOST: Ljudi su u meni videli dobru zaradu, iskoristi su moju mladost

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.