DIVNA AKCIJA MLADIH ZA NAJMLAĐE: Studenti iz regiona se udružili sa jednim ciljem i MALIŠANIMA ULEPŠALI PRAZNIKE!
Fakultet za projektni I inovacioni menadzment PMC, Foto: Espreso

USPEŠNA AKCIJA

DIVNA AKCIJA MLADIH ZA NAJMLAĐE: Studenti iz regiona se udružili sa jednim ciljem i MALIŠANIMA ULEPŠALI PRAZNIKE!

Fakultet za projektni i novacioni menadzment PMC iz Beograda organizovao humanitarnu pomoć deci Svratišta

Objavljeno: 18:32h

Četvrti put za redom, Fakultet za projektni i inovacioni menadzment PMC iz Beograda zajedno sa studentima iz celog regiona, organizuje novogodišnju podelu paketića za decu Svratišta iz Beograda.

"Glavni organizator ove humanitarne akcije je fakultet za projektni i inovacioni menadžment. Novogodišnje darivanje deci u svratištima organizujemo već četvrtu godinu. Još pre nego što sam ja došla da studiram fakultet je organizovao ovakve vrste humanitarnih akcija. Kad god je fakultet organizovao pomoć, ja sam učestvovala u određenom kapacitetu, ili sam pravila same paketiće za decu ili sam pomagala u pakovanju istih", kaže studentkinja treće godine Teodora Batoćanin.

Fakultet za projektni i inovacioni menadžment
foto: Espreso.rs

Kako kaže, paketići su ulepšali novogodišnje praznike svim mališanima. Osim iz Beograda, paketići su stigli i od fakulteta iz Hrvatske, Slovenije i Makedonije.

"Danas sam sa profesorkom dr. Bojanom Ostojić i sa kolegama iz druge i treće godine fakulteta predala paketiće u Svratište koje se nalazi u Krfskoj ulici. Jako mi je drago zbog toga što smo toj deci da ulepšali novogodišnje praznike. Takođe, želim da kažem da smo se ove godine potrudili da u akciju uključimo i druge fakultete, posebno iz regiona sa kojima smo sarađivali po pitanju raznih takmičenja i letnjih škola", kaže Teodora.

1 / 5 Foto: Espreso.rs

Deci su spremljeni paketići sa odećom, hranom i školskim priborom.

"U ovim paketićima se nalazi odeća za decu koje su kolege jako lepo spremile, lepo upakovale i donele. Takođe, deci ćemo doneti hranu i razne grickalice, ali i školski pribor poput olovka, knjižica, lektira i slično", objašnjava Teodora.

1 / 3 Foto: Fakultet za projektni i inovacioni menadžment

Nakon predaje paketića, Teodora je primetila da su deca bila jako presrećna prilikom otvaranja. Dečaci su sa oduševljenjem počeli da se igraju sa akcionim figurama, dok su se devojčice najviše obradovale slatkišima.

"Nakon što smo ostavili paketiće, došla su deca i bili su presrećni, neka su odmah krenula da otvaraju paketić. Dečaci su obožavali igračke i akcione figure dok su se devojčice najviše obradovale slatkišima i ponudile su nas. Svi koji su došli su se raspitivali i za volontiranje u Svratištu i rekli su da bi voleli da pomognu i kad završe fakultet i ne samo u ovom periodu nego tokom cele godine. Mnogo mi je drago da sam učestvovala u organizaciji paketića ove godine jer nikad nismo odneli više paketića i svi smo se na fakultetu udružili i uspeli da deci ulepšamo praznike bar malo", objasnila je Teodora.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:04

PROJEKAT ZASADI DRVO ZASADILO 22 SADNICE U VRTIĆU! Deca uživala u ovoj zamisli, stručnjaci: Ovo će im podići ekološku svest

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.